Chip tuningal csökken a fogyasztás?
1.8t 10 litert eszik városban?
AZ NAGYON JÓ!
Hova akarsz ennél jobbat? Miért vettél ilyen autót, ha annyira sokallod egy ~ 1.4 tonnás 150 lovas benzines autótól? Ez akkor kb országúton 7.5-t eszik, átlagban 8.5 körül. Ez nagyon jó.
Mondjuk visszafogottan vezetem az autót úgy jön ki a 10 liter de ebbe nincs beleszámolva a klíma és a fűtés.
De ha lehet spórolni akkor miért ne. :)
esetleg még 1 dolgot tudok tanácsolni, megoszlanak róla a vélemények, de nekem bevált
Turbo Booster, fogyasztáscsökkentő mágnesként van reklámozva, amit a benzincsőre kell rakni.
Mielőtt megvettem sokáig fontolgattam, illetve utána olvasgattam sokat, és sajnos van belőle hamisítvány, ami valóban nem ér semmit. Ha viszont eredetit veszel, az sztem megéri azt 10.000ft körüli összeget, nekem erősebb lett a kocsi, és csökkent a fogyasztás. Főleg azonban magasabb fordulaton érezhető a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!