A vezetéstechnikai tanácsokat, főleg a fogyasztáscsökkentőket betartja valaki? Mennyivel csökkent a fogyasztás?
Figyelt kérdés
Mikortól tartod be ezeket a tanácsokat, ha egyáltalán betartod?
Mennyivel csökkent a fogyasztás?
Milyen autód van?
2013. okt. 9. 20:34
1/2 anonim válasza:
Nekem senki nem adott tanácsot, magam végiggondolom logikusan józan paraszti ésszel, az autóm gyári fogyasztása 8,3/4,6/6 én járok vele 6,5/4,2/5 fogyasztási értékekkel. Ez egy 15 éves kicsi szívó benzines. A rekord eddig 3,8 de ezt sem tötymörögve, hanem mindig korlátozás felett +5-10 km/h-val haladva, finoman gyorsítva, hamar felváltva, lassításkor elsősorban motorfék, amint meglátom hogy lassítani kell vagy megállni, már el is engedem a gázt...
2/2 anonim válasza:
Attól függ, milyen tanácsokat. Mindenki másmilyen tanácsokat osztogat. Nekem kiírja viszonylag pontosan az aktuális fogyasztást az autó, amit a befecskendezett üzemanyag alapján jelez ki. Ez a látóteremben van és szoktam figyelgetni. Mindig olyan fokozatban hajtok, hogy a legkedvezőbb fogyasztást produkálja. Sokszor motorfékezek, vagy kigurulok üresben. Lámpától lámpáig szinte csak gurulok lassan. Városban így litereket lehet százon spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!