Hogyan lehet olcsón tuningolni egy régi 1.6 cl motort? Volkswagen 2!
Még szeretném fél évet használni, aztán leadom a mélybe...
Ezt a fél évet szeretném kiélvezni az autómmal!
Haverokkal kibérelünk 1-2 órára egy pályát és rallyzunk rajta!
Hogyan lehetne megbütykölni a motorját?
Most 75le!
60-80.000ft-om van csak alkatrészre, a barátom beszerelné mindet!
Miket kellene vennem bele és ez mennyivel növelné meg a teljesítményét?
Hát mondjuk azt jelenti a több, amiből kijön egy erősebb autó. Ezt a 75 lóerőt elkezded tuningolni, abból jó nem fog kisülni. Vagy rá kéne költened több százezret, hogy tényleg legyen valami, de az se dobná meg annyira, vagy pedig ráköltöd ezt a 80-at, de nem lesz semmi érezhető változás..
Meg komolyan basszus, te tudod mit írsz? 80 ezer forintot elcsesznél egy ilyen hülyeségre, egy olyan autóra, amit félév múlva leadsz a mélybe? Figyi, inkább add nekem azt a 80 ezret, veszek belőle pizzát, elmegyek ide-oda barátnőmmel, gyrosozok, meg kocsikázok, úgyis ki vannak maradva ezek, mert szarul állok anyagilag mostanában. Te meg ilyen hülyeségre akarsz elszúrni 80 ezret. Komolyan mikor jelenlegi fos helyzetemben ilyeneket olvasok, rohadtul betudok gurulni. Komolyan nincs semmi más ötleted, hogy mire költsd azt a pénzt? Jó ruha, jó kaják, ékszer, karóra, cipő, pia, vagy csak egyszerűen elkocsikázni. Meg másik az, ha elkezded tuningolni, akkor elkezdesz vele úgy menni, mint az állat és tuti balesetet szenvedsz. Mi a terved, miután leadtad a mélybe? Veszel egy jobb kocsit, nem? Nem lenne jobb addig eltenni ezt a pénzt? Hátha valami gubanc lesz vele, akármi.. Vagy legalább lesz egyből pénzed tankolni. 60-80 ezerért elég sok benzint adnak... Számold csak ki!!! De ne kúrd el feleslegesen. Szerintem. De a te döntésed.
#4 - "jó ruha, jó kaják, ékszer, karóra, cipő, pia"
Mi ez a sok feleslegesség? Én is inkább valamelyik motorra költöm, mint ilyen hülyeségekre. :D
De szerintem se próbálkozz a motor átalakításával, inkább tankold bele vagy tedd félre a következő autóra.
Hogy válaszoljak: mit lehetne? Költséghatékonyan semmit - tehát nincs olyan, hogy veszek valami holmit bele mondjuk 10-ért, betekerem és 20 lóval erősebb lesz.
A legolcsóbb az lenne, hogyha van otthon véletlenül elfekvőben egy nagyobb motor (pl. 1.8) azt belerakni - de ez nem hivatalos, ha megállít a rendőr és neadjisten megnézi a motorszámot, akkor abból nézeteltérés lesz.
Lényeg: szerintem hagyd a fenébe, nem éri meg a kínlódást.
Hát nekem speckó jelenleg azok a feleslegességek hiányoznak az életemből. De írtam a kocsikázást is. Azokat a kis feleslegességeket egyébként arra írtam, hogy mennyi mindenféle cuccot lehet venni egy baromság helyett, aminek semmi haszna az égvilágon. Se élményt nem ad, se semmi kézzel foghatót.
Bár én a tuningolás ellen vagyok de rohadtul. Nekem van egy kemény 136 lóerős kis szarom, rohadt elégedetlen vagyok vele, de mit kezdjem el tuningolgatni, kicsinyenként rákölteni csomó pénzt? Attól még egy 14 éves használtan vett szarral fogok furikázni. Ha majd egyszer sok pénzem lesz, majd veszek egy jó autót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!