Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125-ös Keeway robogó hitelre...

125-ös Keeway robogó hitelre megéri?

Figyelt kérdés
Budapesten használnám, olyan mindenes motornak, sokszor mennénk vele ketten, néha országúton is használnám, de nagyon ritkán. Inkább a városban. Szerintetek megéri megvenni hitlere, tudom használni évek múlva is? Nem várok el tőle nagy motor feelinget és 130at az autópályán, de úgy tudom 80-90et megy, ami városban bőven elég, ország úton meg nagyjából elemegy.
2013. okt. 11. 23:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, 9800km-nél még az enyim is jó volt... utána jöttek a bajok. De csőstül ám. Legalább négyszer kellett teherautóval hazavitetnem a szart, utána hévvel ki Szentendrére alkatrszért, egy nap szerelés, és akkor megint ment egy-két hónapot.

A gumialkatrészek botrányosak voltak: zsugorodtak, szétrepedeztek. A műanyag csicsák a csavarok körül körberepedtek a rezonanciától, és kis, darabokban potyogtak ki... eljárkáltam vele, nem azt mondom, hogy nem, de soha többé!

Na nem mintha a redbaromból hajánál fogva előrángatott suzuki vagy az MZ jobb lett volna... mind otthagyott, nem egyszer, nem kétszer, hat év alatt minimum tízszer kellett teherautón hazavitetnem a szarokat, most már egyáltalán nem is motorozom, annyira megundorodtam tőle a sok ipari hulladék miatt. Az autó az jó, még egy kispolszki is százszor megbízhatóbb, mint bármilyen motor.

2013. okt. 12. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:

# 11/11-nek

Akkor miért vettél rossz állapotú motort?Ha vettél volna egy újat vagy egy tényleg szerelővel megnézett motort akkor nem jártál volna így faternak van egy simsonja(igen amit elvileg állandóan kell szerelni)elég szar állapotban hozta haza de mindent kicseréltünk benne és azóta eltelt 8 év és még mindig megy és nem hagyta ott sehol pedig 120kilós faterom és minden nap azzal megy dolgozni.A 8 év alatt csak a karburátor tömitését kellet kicserélni meg a kuplunglamellákat.

2014. ápr. 16. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Amikor megvettem, még mind jó állapotú volt. De a jó állapot múlandó. Hogy milyen gyorsan, az a konstrukció és az anyagminőség függvénye. Tapasztalatból állíthatom, hogy a keeway egy szemétdomb, minden háromszor olyan gyorsan törik, reped, foszlik, kopik rajta, mint egy komolyabb múltú motorgyár termékén. A keeway korunk Rigája. Motor is, megy is, de azért nem túl sokáig. Persze, meg lehet bütykölni, de egy idő után az embernek tele szalad a hócipője a tolásokkal meg az útszéli bütykölésekkel. Ilyen foskupacot pénzért megvenni vétek! De persze nem kell ezt nekem elhinned. Vedd meg, járj vele, és tapasztald meg, milyen. Én csak figyelmeztetni tudlak, meggyőzni nem, és nem is akarlak, mert nekem aztán tök mindegy, mit csinálsz, ha az ablakon akarod kiszórni a pénzed, én azt sem bánom.
2014. ápr. 16. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!