Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125-ös Keeway robogó hitelre...

125-ös Keeway robogó hitelre megéri?

Figyelt kérdés
Budapesten használnám, olyan mindenes motornak, sokszor mennénk vele ketten, néha országúton is használnám, de nagyon ritkán. Inkább a városban. Szerintetek megéri megvenni hitlere, tudom használni évek múlva is? Nem várok el tőle nagy motor feelinget és 130at az autópályán, de úgy tudom 80-90et megy, ami városban bőven elég, ország úton meg nagyjából elemegy.
2013. okt. 11. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem. Nem éri meg hitelre, Hitelre gyorsan amortizálódó cikket szinte sosem éri meg venni. Vegyél inkább egy használtat hitel nélkül, aztán a következõ 3 évben tedd félre a törlesztésre szánt pénzt, utánna majd vehetsz egy újat zsebbõl is.
2013. okt. 11. 23:15
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
ezek a szar keeway meg egyéb kínai robogók újonnan sem olyan megbízhatóak mint egy jól szervizelt régi honda vagy yamaha...
2013. okt. 11. 23:16
 3/13 A kérdező kommentje:
24 éves hondám van, jó állapotúként vettem. nincs rajta olyan fém alkatrész a motorikus részénél, amin ne ülne a rozsda, és az alvázon is. az elektronikájába már 40 rongyot öltem, és még mindig gagyi. A motorikus része most kezd megdögleni, pedig a henger+dugattyú, csapágyagyak, stb, kivételével minden fel lett rajta újítva.
2013. okt. 11. 23:42
 4/13 anonim ***** válasza:
akkor sok sikert a keewayhez, csak nehogy előbb jelenjenek meg a problémák, minthogy lejárna a garancia, meg a hitel!
2013. okt. 12. 00:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Semmi baj a keewayekkel. Az előitéletekkel ne törődj.
2013. okt. 12. 08:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Osztom az 5-öst. Semmi baj a keewayekkel, kifejezetten strapabíróak. Persze itt ott lötyög, zörög, csörög kattog de nem áll meg. Ehhez mérten az ára is korrekt.

Ettől függetlenül hitelre tuti nem vennék újat. Pont az előítéletek miatt nagyon olcsóak a pár évesek kp-ra, inkább ott nézegess.

Az alkatrész miatt meg ne izgulj, fele annyi lesz az újhoz a alkatrész, mint a régi hondádhoz.

2013. okt. 12. 10:35
 7/13 anonim ***** válasza:

A robogó már rég nem fog menni, amikor a hitel még mindig szaladni fog.

Volt nekem keeway enduróm (Honda XL-200 másolat), amikor egy éven belül másodszor hullott szét a vezérlése és verte be a szelepeket, undorral eladtam a fenébe. De persze nem ez volt az egyetlen húzása... volt ott berogyó rugóstag, beszerezhetetlen első villanykörte, meg minden csoda.

Bár az is igaz, hogy a japánok sem különbek... csak legfeljebb egy kicsit jobb anyagminőségből vannak előállítva, és nem szakad-reped szanaszét a rendeltetésszerű használat során.

Olcsó hús, híg is a leve, erről ennyit.

(Aztán arról lehet vitázni, hogy melyik éri meg jobban: évenként egy vadiúj keeway vagy négy-öt évenként egy japán...)

2013. okt. 12. 12:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Outlookomon 9800km van és semmi baja. 2009 évjárat.
2013. okt. 12. 13:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Haveromnak volt ilyen kínai, 1 főtengely = 1 szezon, minden szezon előtt teljes motorgenerál, és akkor kibírta októberig... igaz, az 50-es volt. Amúgy tök olcsó hozzá minden alkatrész, pl egy főtengely 9-10e forint, de én beleraktam az én apriliámba 5 éve egy jó minőségű tuning főtengelyt (30e ft), de azóta sincs semmi hangja, az övét meg minden évben szét kell húzni...
2013. okt. 12. 13:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Robogót ne hasonlítsunk már össze egy Enduroval. A motorblokk bennük a közös kb.
2013. okt. 12. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!