Mennyire használható Budapesten egy 60/40-es ültetés?
Figyelt kérdés
Gyári futóműves E36-omat szeretném stabilabbá tenni, aki közlekedett már ültetett autóval Bp-n, annak a véleményére lennék kíváncsi. Gyakran kell fekvőrendőrös utcákba is mennem, ha bevállalok egy ekkora ültetést akkor ezeket kerülnöm kéne, igaz?
2013. okt. 10. 12:26
1/8 anonim válasza:
nekem ugyan csak opelem van, de gyárilag elég alacsony, és néhányszor le is ért,
Sajnos a magyar utakat inkább terepjárókra találták ki, így én hanyagolnám a helyedben. Nagyon fogsz káromkodni, ha esetleg olyan helyen kell majd menned ahol leér, de elég egy véletlen figyelmetlenség egy ilyen jó kis bukkanó előtt, és ha gyorsabban mész rá, akkor az úton felejthetsz pár alkatrészt.
2013. okt. 10. 12:38
2/8 anonim válasza:
Öcsémnek 60/40 ültetett keményített E30-a van. Ha nem figyelsz koppan a karter néhány helyen. Ezzel nincs olyan, hogy csögázzal átveret a Hungárián a Kerepesinél :D
Amúgy lehet vele közlekedni. Ha nincs rajta elöl nagy lökös és nagy küszöbszpoiler, akkor még a fekvőrendőrtől sem kell félni, persze átmenni csak óvatosan lehet rajta.
Akármennyire is jól néz ki, saját autómba nem vállalnék be ilyen ültetést a magyar utakon.
2013. okt. 10. 14:35
3/8 A kérdező kommentje:
40/40 már használhatóbb jóval, nemde?
2013. okt. 10. 16:30
4/8 anonim válasza:
nekem az e36 on 50/44 van.
Egy nagyobb fekvőrendőrön ha csak én ülök benne gyök kettővel átmegy.
Két emberrel már leér.
Hárommal már kínzás....
2013. okt. 10. 18:36
5/8 A kérdező kommentje:
Rendesen át kell gondoljam, mert néha közlekedek 3-4 emberrel is, de marad a 40/40 tervem úgy látszik. Egy ilyen alá befér egy teljesen átlagos 17-es felni, igaz? Na és egy 18-as? :O
2013. okt. 11. 08:02
6/8 anonim válasza:
A 17 elfér, talán a 18 is, de az már lehet, hogy necces.
2013. okt. 11. 10:04
7/8 anonim válasza:
Én a helyedben elfelejteném az ültetést. Dögös, meg szép de nem ide való. Meg nemhiszem hogy egy BMW-t el kéne csufítani ilyesmivel. Ez csak a véleményem. Ha nagyobb stabilitást akarsz,inkább vegyél előre KONI gátlókat, és kösd össze a tornyot valami tisztességes (pl OMP gyártmányú) toronymerevítővel és hiddel kapsz stabilitást. Az sem árt, ha picit szélesebb gumit,kisebb oldalfallal használsz. Magyar utakra ültetés? Én már többször rácsesztem, kátyúba hajtva,járdaszegélyre felállva kész KO...
2014. jan. 6. 01:37
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta egy 60/40-es ültetésű E36-ot vezetek, és még soha sehol nem ért le! Mentem már vele 4 emberrel is, fekvőrendőrön, mindenen át! Úgy gondolom, hogy abszolút vállalható ültetés, szép is, és keményített gátlókkal hasznos is. Ennél nagyobb mértékű ültetés tényleg elvetemültséget igényel :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!