Szerintetek egy 18éves gyereknek mi lenne jó első autónak? És miért pont az?
Már megbocsáss kérdező, de Te vagy egy építészeti cég vezetője? Az írási stílusodból, hangnemedből (,amit az általad írt szöveg tökéletesen tükröz) nem bírom egyszerűen elképzelni.
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy Te magad vagy az akinek valójában kell az autó. És édes fiam, ha neked csak 18 (+/- 4 évesen) csak ennyi eszed van...hogy is mondjam...sajnállak.
De én nem állok az utatokban. Vegyétek meg, csak kérlek majd küldj egy képet az új Audiról hagyj gyönyörködjünk benne mi is és legalább igazolod is magad, hogy valóban a Tiéd/Fiadé az autó.
#31: Respect!
Ez a stílus inkább azt feltételezi, hogy hogy is mondjam... Színesfémgyűjtő :)
A kamu kérdésekből van elegünk. Azért ennyi ember nem téved.
Akkor hagy kérdezzek én is valamit.
Mégis mit vártál mi fog történni egy ilyen kérdés feltétele
után? Az, hogy a fenn lévő 30 milliomos neki áll vitázni arról, hogy melyik a jobb ? Az emberek nagy része életében nem ült ekkora értékű autóban.A kérdésedre válaszolva, én vennék neki, egy kisértékű autót azért, hogy tanulja meg a gyerek,hogy fontos az értékrend.Pont azért, hogy ne legyen egy nagyarcú újgazdag surmó ha felnő. Ui.: Ha a kérdés
kamu akkor csak sajnálni tudlak.
Már nem azért, de ha van egy konkrét elképzelésed/elképzelésetek, hogy milyen autót szeretnél/szeretnétek akkor nem értem mi a kérdés (, mint ahogy a többiek sem)?!
Többen, sőt mindenki azt írta, hogy először vegyél neki egy olcsóbbat (,ha már sok pénz van akkor vegyél egy biztosságosabb autót, pl. amit említettek pár oldallal visszább); tanuljon meg azon vezetni. Majd 50-100.000 balesetmentes km után vegyél neki egy komolyabbat.
Amúgy is mire kell ilyen drága autó neki 18 évesen?
Ha valóban egy építészeti cég vezetője vagy, akkor gondolom nem engeded meg azt a Fiadnak, hogy az egyetemet kihagyja és érettségivel a kezében vágjon neki a nagy világnak (?); legalábbis remélem. Szóval, ha most 18, akkor, most fog vagy már az 1. évét tölti egyetemen. Azt nem lehet el tingli-tanglizni, úgy mint a középiskolát. Egyáltalán mikor fog tudni vezetni? Talán hétvégéken jobban ráér kocsikázni (, ha rendesen tanul), de hét közben...akkor meg miért veszel 20 (vagy már 40?) milliós autót? Vagy a garázsotokban még egy fölösleges hely?
Inkább gondoskodj róla és ne pénzzel próbáld pótolni a szeretet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!