Szerintetek egy 18éves gyereknek mi lenne jó első
autónak? És miért pont az?
Hmm...
Volt egy hasonló kérdés.
1. Ott is a fiának akart autót venni.
2. Ott is 18 éves volt a gyerek.
3. Ott is Audi volt a gyerek álma.
Van egy olyan szabály, hogy az egy egyezés véletlen, a kettő egyezés elgondolkodtató, a három egyezés már nem véletlen.
Szóval akkor kérdem, mi jó van ezeknek a kamu kérdéseknek a gyártásában?
2013. okt. 9. 21:12
Ja és ott már elsütötted, hogy már megvan az autó. Most miért kell újra kamuzni??
2013. okt. 9. 21:13
Még valami, ott még 2 millió volt az ára az Audinak.
Ott is 16 éves kora óta dolgozik a gyerek (még egy egybeesés, ki hitte volna).
Itt a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__491..
Miért kell hazudozni?
Azért vagyunk itt többen, hogy segítsünk a válaszunkkal, miért kell visszaélni ezzel?
2013. okt. 9. 21:15
Ha ennyire fényezed a gyereked(megértem...)Miért teszed fel a kérdést? Úgyis eldöntötted már, ha van rá pénzetek, vegyétek.
Tudjuk jól vagy fake vagy nagyon gazdagok vagytok.
20 millió ft már egy ház ára... aki ink. kocsit vesz mint egy házat ha van 20 milliója az nem csóró.
Balesetmentest a gyerkőcnek.
2013. okt. 9. 21:17
Az új autóval sincs gond de nehogy már egy 20 millás autót tanuló autónak.Első autónak bőven elég neki egy opel astra ,dacia logan, skoda octávia,ford fókusz,Toyota corolla stb ezek meg vannak max 5 millióból és nem is rossz autók.Igaz nem prémium autók szóval ha még meg is töri egy kicsit nem kerül 5 millióba a javítatása,mellesleg nem olyan erős motor van bennük mint egy 20 millás audiban.Én a helyedben meghúznám legalább ezt az 5 milliós határt.Bár igaz a legtöbbünk még egy új autót sem engedhet meg magának ilyen olcsóbbakat sem nem hogy egy 20 millás audit.ha új autó kell neki és te meg engedheted azt ,hogy megveszed neki akkor bőven elég a max 5 millás is.legalább megtanulja azt hogy nem kaphat meg mindig mindent amit akar és kinyitja rá a száját.Én szerintem aleg boldogabb ember lettem volna ha a szüleim megengedhették volna maguknak azt hogy vegyenek nekem egy új autót és egy daciaval is nagyon boldog lettem volna.
2013. okt. 9. 21:19
Nehogy bedőlj már a kérdezőnek, gyártja a kamu kérdéseket itt és más témákban is.
2013. okt. 9. 21:19
Jah, hogy ő 2 év alatt annyi pénzt gyűjtött 18 éves korára hogy a 20 milliót csak ki kell egészíteni? true story bro... 800e forintos havi fizetése van 16 éves kora óta? :DDD
2013. okt. 9. 21:26
18/37 A kérdező kommentje:
Igen nyilván kamu az egész. mert nektek minden az ami valaha felmerült már... rendben megértem hogy hülyék vagytok de én nem erre voltam kíváncsi. igen képzeld 14éves kora óta gyűjtögetett. és nem 16. azóta tud vezetni. 7hónap múlva már 19 lesz. és engem az nem érdekel hogy más ilyen kérdések is vannak hogy audi meg 18 éves meg bla-bla-bla. attól még hogy valakinek esetleg van pénze ilyenre attól még nem feltétlenül kamu meg azért se mert egyezések merültek fel.és abban a hirdetésben használt kocsiról van szó. használtat nem vennék neki. meg ő se magának. nem kell azért irigykedni mert van aki megteheti. és itt egy a7-esről van szó. nem egy a6 kombiról. :)))
19/37 A kérdező kommentje:
és én arra voltam csak kíváncsi hogy inkább milyen másik autóra próbáljam rábeszélni. ami jobb lenne mindenki számára. főleg neki első autónak. ezért vártam ötleteket másoktól. nem azt hogy ez az egész így meg úgy kamu stb..
minek sz@rozol, vegyél mindenből egyet, azt valamelyik majd csak jó lesz, a többit meg kitolod szerda reggel a szemetes mellé, azt jó napot !
2013. okt. 9. 21:53
Kapcsolódó kérdések: