Szerintetek egy 18éves gyereknek mi lenne jó első
autónak? És miért pont az?
21/37 A kérdező kommentje:
azért szarozok mert nem kell egyből nektek is elkezdeni hogy ez kamu. mert egyezések mutatkoznak némi egyéb kérdésekkel.
mi a francért minket kérdezgetsz?
bemész egy Audi szalonba a györökkel, kib@ szol az asztalra 40 millát, azt majd adnak érte valamit, amit a kölök is elfogadhatónak tart.
2013. okt. 9. 22:03
23/37 A kérdező kommentje:
ne nektek álljon még feljebb. a kis jelentéktelen életetekben ha nincs jobb dolgotok mint osztani az észt egy normálisan feltett kérdésnél. csak gratulálni tudok akkor. be is megyek a gyerekkel az audikereskedésbe aztán lerakom a 40millát az asztalra nekik. ha ettől majd jobban érzitek magatokat. én egy normális kérdést tettem csak fel hogy mit miért hogyan merre. ugyanis mint egy építészeti cég társtulajdonosaként nem igazán értek az autókhoz de én kérek elnézést emiatt. sajnálom hogy tudatlanságom felmert bosszantani titeket. és hogy felmertem tenni egy ártatlan kérdést hogy mégis milyen másik kocsira próbáljam rábeszélni a fiamat ami megfelelne neki. és ne egy hitler barátunk féle fostalicskára verje el mind a saját mind az én pénzemet.
Az hagyján, hogy kamuzol, de még nekiállsz itt személyeskedni is? Egy niemand vagy. Eszed sem sok van - nemhogy építési vállalkozásod -, inkább a prosztó emberek nyilatkoznak úgy, hogy ""hitler barátunk féle fostalicskára". A Mercedes egy patinás, minőségi márka. Nem beszélve az írásmódodról. Egy cégvezető, vagy társtulajdonos tud normálisan írni. Mondatokat nagy betűvel kezdünk, helyesen írunk, tagoljuk a mondatokat. Tényleg, fűtenek már a panellakásodban? Ha fázol, ne itt töltsd ki a mérgedet!
2013. okt. 9. 22:36
25/37 A kérdező kommentje:
Igen fűtenek a panellakásodban. az meg hogy hogyan írok az nem tökmindegy neked? nem cégvezető vagyok hanem társtulajdonos. a kettő között elég nagy különbség van tudatlankám. nekem a céghez közöm nincs. csak egy beruházás volt. és jobblenne ha elhúznál máshova okoskodnii. mert erre itt senkinek nincsen szüksége.
főleg az ostoba kérdéseidre nincs szükség
Viccet félretéve 1 milláért segítek jó kocsit választani :DD
Mi is nyerjünk már rajtad ha ennyire vastag vagy b@ szod
2013. okt. 9. 23:37
Kérdező inkább menni kéne aludni, mert reggel 6-kor kelés és indulás a gyárba. a bkv nem fog várni rád mert elalszol.
2013. okt. 10. 00:22
Sokan irigyek és indulatból írnak. Az első rám is igaz. Vagy kamu a kérdés vagy nem, válaszolok. Nekem ha lenne rá pénzem sem vennék ennyi pénzért autót egy 18-20 évesnek. Egyrészt nagyon drága lenne a javítás, ha történik valami. Másrészt ez tipikusan mindenki szemében az a kategória, hogy "nézd már, honnan lopta össze, apuci anyuci megvette neki". Mert azrt azt bevallhatjuk, hogy 18 évesen még senki sem dolgozott meg ennyi pénzért. Tehát inkább vennék neki használtan 2-3 millió körül és még marad egy lakásra is...
2013. okt. 10. 06:51
Nem veszitek észre,hogy kamu a kérdés? Persze Magyarországon ez a divat, hogy 20 milliós kocsit veszünk a 18 éves kisfiúnknak. Biztos csótányírtás van a panelban és unatkozik:)
2013. okt. 10. 13:49
Kérdésedre mellékertelés nélkül,anélkül hogy én mit gondolok.Ezt venném neki(persze ha ennyi a pénzed,ennyire megy minden,lakás már megvan neki stb.)
:A4 3.0 V6 TDI 245LE quattro S tronic 14 milla körül van az ára. Spórolsz 6 millát,és már egy olyan járműt tettél alá amivel határ a csillagos ég.
Vagy esetleg ez : A4 2.0 TDI 177LE quattro S tronic 10 milla körül van.
Mind2 mind teljesítményben,mind kényelemben maximálisan tökéletes.
Persze ha törik még nagy esélyed is van rá hogy a gyereket megvédi.Biztonságos autó.
2013. okt. 10. 14:46
Kapcsolódó kérdések: