Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék egy jól durrogos...

Szeretnék egy jól durrogos supermoto-t ami extrém hangos és nagyon jól megy tudnátok nekem ajanlani? (többi lent)

Figyelt kérdés
Közútra használnám napi szinten(persze csak ha jó idő van) KTM 450 SMR-ek bejönnek.A legjobb az lenne ha terepre és supermotoként is használhatnám,éppen ezért néztem KTM 300 EXC SIX DAYS-et csak nem tudom hogy megfelelne-e supermotoként is és hogy nehéz és sok idő lenne-e mire átszerelem terepről supermotová.

2013. okt. 9. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hallod fogalomzavarban vagy kérdező: A crossok magasabb vinnyogós hangja is eszméletlen hangos, csak az kétütemű, és pörög!

Te neked csak simán 4T motor kell, azaz négyütemű!:) DB killer mentes halkabb kipuval még a rendőrök se piszkálnak - és még durrogni is tudsz majd;))

(Fórumokon is kapsz tanácsot hogy maradj a hangerőn belül, de egy bármilyen kipuval foglalkozó műhely is átalakítja neked...:) )

Egyébként jók azok a KTM-ek erre. A legtöbb SM amúgy is egyhengeres, tehát nagy választék nincs a hangban. És ált. erősek is. Bár azért nagyobbat néznék, de te tudod... (Amúgy Husabergek erősebbek.)

2013. okt. 9. 16:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. okt. 9. 16:46
 13/14 anonim válasza:
Te egyhengeres kétütemővel szeretnél V2es négyütemű hangot ? :D
2013. okt. 13. 21:26
 14/14 anonim válasza:
én is szeretem az akrapovic kipufogó hangját crossnál
2015. szept. 15. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!