Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék egy jól durrogos...

Szeretnék egy jól durrogos supermoto-t ami extrém hangos és nagyon jól megy tudnátok nekem ajanlani? (többi lent)

Figyelt kérdés
Közútra használnám napi szinten(persze csak ha jó idő van) KTM 450 SMR-ek bejönnek.A legjobb az lenne ha terepre és supermotoként is használhatnám,éppen ezért néztem KTM 300 EXC SIX DAYS-et csak nem tudom hogy megfelelne-e supermotoként is és hogy nehéz és sok idő lenne-e mire átszerelem terepről supermotová.

2013. okt. 9. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%
Közútra extrém hangos? Elmentek otthonról?
2013. okt. 9. 15:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem muszály EXTRÉM hangosnak lenni de jó lenne ha kicsit hangos lenne.pl Akrapovic kipufogoval de most nem ez a lények:)
2013. okt. 9. 15:11
 3/14 anonim ***** válasza:
11%
Magyarazd mar meg, mi a jo az extrem hangos motorban?
2013. okt. 9. 15:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a cross-os hangot.Inkább a mély és hangosat!De már mondtam,most nem ez a lényeg hanem hogy mi lenne a jobb választás hogyha 75%-ban supermotozni szeretnék,a többit meg terepezni?!!
2013. okt. 9. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
Nemá ember egész éjjel melóztam ,te meg durrogtatni akarod a motorod amerre jársz? -Fesd kékre a farkad ülj fel mesztelen egy cangára kerülj egyet a városba tutira megnéznek merre mész ha ez a célod.
2013. okt. 9. 15:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Istenem...normális válaszokat légyszi!!!
2013. okt. 9. 16:03
 7/14 anonim ***** válasza:
12%

utolsónál a pont :DD

amúgy meg fog büntetni a rendőr és a műszakin sem fog átmenni a gép ha túl hangos, A KÖZELBEN ÉLŐK SZERENCSÉJÉRE...

2013. okt. 9. 16:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Jó,akkor ne legyen hangos :) na és így tudnátok válaszolni a KÉRDÉSEMRE?
2013. okt. 9. 16:21
 9/14 anonim ***** válasza:
eleve aszfaltgumikkal nem igazán lesz hatékony terepen, vizes/párás fű gyakorlatilag jégpálya aszfaltgumikkal, a sár szintén... kitaposott kemény talajon viszonylag jól használható, csak a központi telót kell/ajánlott puhábbra tekerned és mehetsz is, bármelyik megfelel a célnak, márkától függetlenül... ha a KTM tetszik válaszd azt
2013. okt. 9. 16:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és azt olvastam hogy van ez a KTM 300 EXC SIX DAYS.Erről tudtok valamit?
2013. okt. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!