Felhevült hűtővíz, fehér füst, szúrós szag. Mi lehet a baj?
Sziasztok!
Ma délután hazafelé jöttem, amikor 1,5 km-re az otthonomtól felvillant a hűtőfolyadék túlhevülésére figyelmeztető lampion.
Nagyon alacsony fordulaton hazavergődtem, majd amikor egy kissé lehűlt a motor, alapjáratnál fagyállóval töltöttem le a rendszert.
Most este (tehát már hideg motorral) elvittem az autót ('91 Clio 1.2) egy körre, és amikor álltam be a garázsba, meglepődve tapasztaltam a felszálló füst mennyiségét, és szúrós szagát.
Mi okozhatta a füstöt? Illetve milyen problémám lehet?
"Nme tudom hogy nő vagy vagy férfi,.."
Miért? Egy nőnek németül magyarázod el, egy férfinak meg angolul? De egy pa... vagy!!!!
Figyi.
Függetlenül attól, hogy nő vagy vagy férfi, cigány vagy néger, vagy fehér, zsidó vagy buddhista, a hiba már meg van.
A hengerfej tömítés tuti hogy átégett, de ez a kisebbik gond.
Azon kívül lehet repedés, és deformáció is.
Na, itt már több lesz a kiadás.
Mindenféle képen beszélj szerelővel, valahogy juttasd el hozzá a kocsit, mert ilyen állapotban úgysem használhatod, és gondolom szeretnél még menni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!