A feketemetál autómat rengeteg apró fehér festékpötty csúfította el! Mit tegyék? Gondolom a polírozás segíthet?
A szomszéd festékszóróval bohóckodott tegnap a nagy szélben, és beszentelte a metálfényű autómat! Én elviszem javíttatni, ő fizeti! Kb. mennyibe fog kerülni?
kösz a válaszokat!
12:20 jólvan, peace! :) nem kell mindent felkiáltójellel írni. A házilag használt festékek (akril és a többi) könnyen lejönnek a higítójukkal, az előttem szóló is írta, amíg ha nem szárad rá nagyon.
Az autófényezést alig oldja valami, a kromofág igen, azzal nem próbáld.
Ahogy előttem írták, hígító. De legrosszabb esetben polírozással simán lejön.
Anyám járt hasonlóképp a munkahelyén, parkoló mellett fújtak valamit fehérre, kb 20 autó szép pöttyös lett. Anyám elvitte políroztatni valami olcsó helyre, szebb lett mint volt és pár ezerből kijött. Persze számla alapján kifizették neki és mindenki másnak is.
Szomszédod meg elég ökör lehet. Én amikor ilyet csináltam szóltam a szomszédnak előtte hogy ez van, arrébb állt a kocsival aztán nyugodtan csináltam a dolgom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!