Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A feketemetál autómat rengeteg...

A feketemetál autómat rengeteg apró fehér festékpötty csúfította el! Mit tegyék? Gondolom a polírozás segíthet?

Figyelt kérdés

A szomszéd festékszóróval bohóckodott tegnap a nagy szélben, és beszentelte a metálfényű autómat! Én elviszem javíttatni, ő fizeti! Kb. mennyibe fog kerülni?

kösz a válaszokat!

2013. szept. 24. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:
de teheteten szerencsétlen vagy. kérd el a szomszédtól a festékhez való higítót és töröld le vele egy ronggyal, vagy kérd meg hogy törölje már le, ha már összefestékezte.
2013. szept. 24. 09:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Te "teheteten" bárány! Nem láttad mi a kérdés? Inkább szakemberre bízom! Nem hiszem, hogy a hígító használna a lakkrétegnek! Nem apád trabantjáról van most szó, amit ecsettel szoktatok festeni minden húsvét előtt, hanem egy középkategóriás autóról!
2013. szept. 24. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem fog ez polírozással lejönni. Szomszédod készíthet elő kb. 300 ezer forintot a fényezésre mondd neki.
2013. szept. 24. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek, meg kellett volna kérdezni, hogy milyen festékkel bohóckodott és megpróbálni letörölni a hígítójával. Az autófestékeknél előírás, hogy benzin állóak legyenek, tehát egy lakkbenzines Trinát zománcot simán le lehet törölni róla. (egyébként a nitró sem oldja) Persze, ha már alaposan rászárad, akkor már szívás is lehet a dologból.
2013. szept. 24. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:

12:20 jólvan, peace! :) nem kell mindent felkiáltójellel írni. A házilag használt festékek (akril és a többi) könnyen lejönnek a higítójukkal, az előttem szóló is írta, amíg ha nem szárad rá nagyon.

Az autófényezést alig oldja valami, a kromofág igen, azzal nem próbáld.

2013. szept. 24. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írták, hígító. De legrosszabb esetben polírozással simán lejön.

Anyám járt hasonlóképp a munkahelyén, parkoló mellett fújtak valamit fehérre, kb 20 autó szép pöttyös lett. Anyám elvitte políroztatni valami olcsó helyre, szebb lett mint volt és pár ezerből kijött. Persze számla alapján kifizették neki és mindenki másnak is.

Szomszédod meg elég ökör lehet. Én amikor ilyet csináltam szóltam a szomszédnak előtte hogy ez van, arrébb állt a kocsival aztán nyugodtan csináltam a dolgom...

2013. szept. 25. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!