Mi baja lehet a robogómnak? (Keeway Hurricane)
Amikor húzom neki a gázt kicsit erősebben, olyankor egy darabig megy szépen, de mondjuk 15-20 másodperc után leáll alapjáratba. A műszaki leírás alapján 65 km/h a végsebesség, még bejáratós, így elvileg 45, de sokszor alig tudok 30-cal menni. Ezt mi okozhatja?
Amire én gyanakszok:
- A robogó 2008-as. Én vagyok a második tulaj. Az első nem használta, lényegében 5 évig egy garázsban állt. (104 km volt benne, mikor átvettem). Emiatt az aksi nem valami jó (bár tudtommal annak ehhez semmi köze)
- Illetve a karburátorban le voltak rakódva benzinadalékok, amikor elmentem kipróbálni. Miután kicsit kitisztítottuk, utána jó volt, de nem takarítottuk ki teljesen.
- Illetve a műszaki leírás alapján 90 kg a max terhelés. Én kb. annyi vagyok, azonban iskolatáskával a hátamon megvagyok 100 is.
Nem tudom lehet-e valamelyiknek köze hozzá, csak leírtam a teljes rálátás végett. Az értelmes válaszokat előre köszönöm.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!