Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul?

Miért nem indul?

Figyelt kérdés
Nos van egy Opel Tigra ami nem akar indulni.Először nem volt vele semmi baj,aztán arra lettem figyelmes,hogy motorféknél kivilágit a narancssárga hibajelző lámpa(kis motor-piktogrammal,Check Engine).Le is fulladt,újrainditottam és akkor,bár nehezen,de ujraindult.Nem is volt vele probléma,ha nem engedtem motorféket,de tegnap kivilagitott megint ez a kis lampa lefulladtam es nem tudom ujrainditani.Mi lehet a probléma?Köszi a válaszokat.

2013. okt. 7. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a motordiagnosztika lámpa, azt jelzi hogy valami elektronikailag érzékelhető hiba lép fel, de ez nem jelent feltétlenül elektromos hibát. Lehet üzemanyagrendszer hiba is, de gyújtás is. Vidd el szerelőhöz, ha tudja reprodukálni a hibát könnyen ki lehet deríteni, de így nem lehet semmit mondani rá...
2013. okt. 7. 15:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem.Én lambdaszonda vagy légtömegmérő hibájára gondolok,meglátjuk.Azért köszi.
2013. okt. 7. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne gondolj semmire, olvastasd ki a hibát!
2013. okt. 7. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
EGR Szelep lesz.
2013. nov. 29. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!