Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudom megjavítani az...

Hogy tudom megjavítani az áramkört?

Figyelt kérdés
Van egy Dnepr MT-10-s motorom és semmi világítás nem működik rajta. Már kerestem a neten is de nem találtam semmi használható dolgot. Először a fék lámpákat és az első fényszórót szeretném megjavítani. Majd az index lámpákat. Nem tudom hogy hogy kezdjek neki a szereléshez. Segítsetek vagy ha tudtok olyan oldalakat ahol pontosan le van írva hogy hogy lehet megjavítani akkor azt is szívesen fogadom előre is kösz a segítséget!

#Motor.lámpa.
2013. okt. 5. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Д н е п р М Т - 1 0 э л е к т р и ч е с к а я с х е м а
2013. okt. 5. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem egy űrtechnika. Csak vezetékek, kapcsolók. Ha egy kapcsolót vagy izzófoglalatot nem tudsz kimérni, inkább hagyd. Aki ért hozzá, rajz nélkül is megjavítja. Megnézi a vezetékeket, csatlakozásokat, végig kell nézni, nem szakadt-e valami.

Ha nem tudod hogy kezdj neki, neki se kezdj, hanem vidd el egy szakihoz.

2013. okt. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!