Milyen gyakori hibái vannak a dízel motoroknak? Ha az adagolónál ereszt a gázolaj hogyan tudom megjavítani?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 16:22
1/3 anonim válasza:
Értsél hozzá először is és tudni kell a rajz alapján megcsinálnod mert az sztem kell, vmi rajz ha nincs tapasztalat az kell, de inkább egy autó szerelő..
Az eresztés nem nagy vasziszdasz egy tömítés csere és kész.
2/3 anonim válasza:
Nem ilyen egyszerű ,ahogy előttem is írták.
Milyen autó ez egyáltalán ,és melyik részéről folyik a gázolaj ?......
3/3 anonim válasza:
Ha az adagolóból csöpög a gázolaj, nem olyan egyszerü dolog az h két gumit cserélsz pár száz forintért aztán kész is van.Azelég komoly probléma.Nekem temprámnálle kellett szedni az egész adagolóz aztán végülis az enyém fel lett újjítva teljesen(30ezer Ft. volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!