Elérhető 3. 0 TDI A8-assal 7-7.5 literes fogyasztás 120 km/h-s autópálya tempónál kevés klímával, tempomattal?
Illetve 80-as országúti tempónál maximum 7 literes fogyasztás néha bekapcsolva a klímát?
2012 Audi A8 3.0 TDI.
igen elérhető
és akkor mi van? egy ilyen autóval az életben nem fogsz ilyen értéket produkálni
nekünk az ezzel a motorral szerelt A6-van 7-es S-tronic váltóval és elvileg 5,9 literrel is elmenne.. eddig nem láttam 10 liter alatt, pedig viszonylag normálisan megyünk vele
Akkor hazudtál, mert ahogy írtad nem érhető el. Nektek is tíz jött ki, az alá nem igen ment, akkor a válaszod nem.
Pont arra vagyok kíváncsi, hogy a hülye steril gyári mérésekkel szemben mennyi a legalja a valós fogyasztásnak, finom lábmozgással.
nem hazudtam
azért írtam hogy elérhető, mert vannak tesztpilóták akik meg tudják csinálni úgy, hogy tojást raknak a lábuk és a gázpedál közé
és azért írtam hogy nem fog menni, meg nekünk se ment, mert ki az aki egy 245 lóerős, több mint 500NM-es autóval úgy megy mint Marinéni az 1.0-ás corsával? :D
Értem mire gondolsz, de ez mégiscsak hazugság - jól mondtam - hisz nem lehet elérni (vagy legalábbis szerintetek nem), mert én - ahogy írtam is fentebb, de úgy gondoltam ez teljesen értelemszerű - a valós hétköznapokra értettem a kérdést, ugyanis a kutyát nem érdekli a hülye tesztciklus, mindenkit a valós adatok érdekelnek. Így szerintetek nem lehet elérni ezt, vagy hasonló értéket.
Amúgy ne írd már, hogy nem lehet egy A8-assal, vagy S-el úgy közlekedni mint egy mocorgó öregúr, direkt írtam hogy belövöd a sebességtartó automatikát pl. 120-ra, onnantól nem fogsz vele tépni, hiába a majd' 250 ló, meg bődületes nyomaték. :) Pont ez a lényeg, a sebességet tartva ENNÉL a tartománynál mennyi a fogyasztás.
Én ezt kérdeztem. (Nem azt, hogy ki hogy jaszkarizik máskor az autójával).
Szia!
Nekem nincs tapasztalatom A8-assal de majd ha kimentem innen akkor azt veszek 6.0 W12-est és leszarom majd a fogyasztását, de remélem annyiban tudok segíteni a fogyasztással kapcsolatban, hogy nekünk volt E320 CDI Mercink azaz 3.2 literes V6-os és azzal normális közlekedéssel tudtunk produkálni 7,9 literes fogyasztást VÁROSBAN! Pályán pedig 6 és fél litert! Szóval szerintem lehet...Remélem segíthettem! Üdv.
A gyár ennyit mond,de az sem steril körülmények közt... DUMA
A gyártók hazudnak, hogy vegyed...
Az én kocsim a gyár szerint 6,2-t eszik százon pályán... Ahha ez még humornak is rossz, 8,5 alatt nem áll velem szóba sem! És akk még nem is klímázok folyamatosan ugyanis utálom a klímát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!