Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen volt először vezetni a...

Milyen volt először vezetni a városban? Mennyire vártad már?

Figyelt kérdés

Kedden megyek először vezetni a városba és már tök lázban vagyok! Már akkor lázban voltam mikor sikerült a rutin vizsgám, na ez azóta növekedett! :D

Ti, hogy voltatok ezzel?

Sokkal nehezebb a városban vezetni mint a rutin pályán? (persze gondolom nehezebb)

2009. nov. 8. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:

én nagyon vártam, már a rutin pályát is, hiszen végre autóban ülhettem, a kormánynál, én!!!! Végre nem csak elméletben tanultam róla..(azért volt titokban vezetés is, földúton :) )

Nagyon jó volt, bár konkrétan az első alkalomra nem emlékszem, csak arra,hogy összességében imádtam, pedig voltak nehezebb pillanatok, meg volt amikor már csak napokra voltam a forgalmi vizsgától és annyira bennem volt a vizsga előtti félelem, hogy mindent elrontottam, ami előtte mindig tökéletesen ment, azt is :)

Lassan egy éve lesz hogy van jogsim és imádok vezetni!!!

2009. nov. 8. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Persze hogy vártam, az elején nem ment túl jól de vizsgáig egész jól belejöttem.

Több mindenre oda kell figyelni a városban szóval nehezebb mint a rutin.

Nekem minden elsőre sikerült, még a KRESZ is és plusz órát se kellett vennem, de ez nem meglepő mert fiú vagyok :P

és hát valljuk be, nekünk jobban megy :D

2009. nov. 8. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem néhány hete volt az első,nem vártam annyira mivel kicsit féltem tőle de rohadt jó volt:)A rutin pálya után sokkal jobban tetszik,a rutin már a vége felé elég unalmas is volt.
2009. nov. 8. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak a forgalmi lett másodikra meg a többi hibapont nélkül ment.A forgalmi is másodikra hibátlan volt.

Én is nagyon vártam a forgalmat igaz én az első rutin órám végén a rutinpályáról a városba már vezettem.Azután már befele is.De mégis más volt:DAz első óra azzal ment el,hogy kertvárosba autóztunk és azt tanultam hogyan kell kereszteződést megközelíteni:D

2009. nov. 8. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Vártam nagyon :) És azt hittem, hogy kis forgalmú utakon fogunk menni így kissé berezeltem amikor az egyik legforgalmasabb út mellett kiszállt az eddigi vezető srác, és közölte az oktató, hogy akkor menjünk... De jó volt:)
2009. nov. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!