Milyen volt először vezetni a városban? Mennyire vártad már?
Kedden megyek először vezetni a városba és már tök lázban vagyok! Már akkor lázban voltam mikor sikerült a rutin vizsgám, na ez azóta növekedett! :D
Ti, hogy voltatok ezzel?
Sokkal nehezebb a városban vezetni mint a rutin pályán? (persze gondolom nehezebb)
én nagyon vártam, már a rutin pályát is, hiszen végre autóban ülhettem, a kormánynál, én!!!! Végre nem csak elméletben tanultam róla..(azért volt titokban vezetés is, földúton :) )
Nagyon jó volt, bár konkrétan az első alkalomra nem emlékszem, csak arra,hogy összességében imádtam, pedig voltak nehezebb pillanatok, meg volt amikor már csak napokra voltam a forgalmi vizsgától és annyira bennem volt a vizsga előtti félelem, hogy mindent elrontottam, ami előtte mindig tökéletesen ment, azt is :)
Lassan egy éve lesz hogy van jogsim és imádok vezetni!!!
Persze hogy vártam, az elején nem ment túl jól de vizsgáig egész jól belejöttem.
Több mindenre oda kell figyelni a városban szóval nehezebb mint a rutin.
Nekem minden elsőre sikerült, még a KRESZ is és plusz órát se kellett vennem, de ez nem meglepő mert fiú vagyok :P
és hát valljuk be, nekünk jobban megy :D
Nekem csak a forgalmi lett másodikra meg a többi hibapont nélkül ment.A forgalmi is másodikra hibátlan volt.
Én is nagyon vártam a forgalmat igaz én az első rutin órám végén a rutinpályáról a városba már vezettem.Azután már befele is.De mégis más volt:DAz első óra azzal ment el,hogy kertvárosba autóztunk és azt tanultam hogyan kell kereszteződést megközelíteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!