Milyen olcsó sport kocsit vegyek?
2 millió alatti sport kocsit szeretnék venni, amit egy átlagos polgár is eltud tartani. Nem kell Ferrari, csak egy sportos kocsi! Pl. Mitsubishi Eclipse!
Kérlek segítsetek! Csak normális válaszokat várok!
BMW, Audi, Mercedes kategória......................
Drága alkatrész, fenntartási költség, nagy motorokra több adó.De cserébe egy jó autót kapsz.
Az is jó.
De én a Mitsubishi eclipsen vagy Fiat Coupen gondolkodok nagyon, mindkettő nagyon szép autó még ha nem is gyors sport autók. Nem nagyok, annyira nem fogyasztanak sokat.
Az IS200 nagyon jó autó, de egyrészt nem mernék 2 millióért venni, a jók többe kerülnek, másrészt valóban drága lehet, ha valami nyűge van.
A tulajról meg mindent elmond, hogy tükrös fényszóróba xenon izzót tesz...
Ezekről az álmaidról szerintem tegyél le, a gömbölyű Eclipse még nem is olyan szörnyű, de a Fiat nagyon szutyok. Akkor már inkább egy bukólámpás Celica.
Nem akarok nagy kocsit, a bmw elég nagy.
A honda s2000 jó kocsi elfogadnám, csak túl gyors nekem első kocsinak. S2000 pörög rendesen. :)
Ha csak sportos autó kell és olcsó fentartású mit szólnál a suzuki swift 1.6 sport hoz, tudom nem sport kocsi de van alatta sportfutómű és az 1.6 125 lóerős motorral már lehet bohóckodni.Mellesleg egy átlag állampolgár is fen tudja tartani.Ja és egy 4-5 éveset is kapsz belőle ennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!