Milyen olcsó sport kocsit vegyek?
2 millió alatti sport kocsit szeretnék venni, amit egy átlagos polgár is eltud tartani. Nem kell Ferrari, csak egy sportos kocsi! Pl. Mitsubishi Eclipse!
Kérlek segítsetek! Csak normális válaszokat várok!
2 milláért már van választék, de egy átlag polgár nem vesz ennyiért sportautót, te attól egy lépcsővel feljebb vagy.
BMW E36 (E46) 328i 193 ló hátsó keréken.
Audi S4 200+ ló quattro
BMW E31 850CI 300ló egy igazi legenda, 2 milla alatt megáll, ha ügyes vagy, én ezt venném, ha ilyet akarnék.
De 2 milla alatt megáll a régi SL Merci is de még W126SEC is van, ami megintcsak egy filmsztár 5liter vényóc 231 ló. Bár ezek egy kicsit nehezek. Egy erős kis háramas BMW telitalálat. Vagy BMW 535i 540i.
Ha élményautó kell, akkor csak hátsókerekest vegyél, ha számít az, hogy jó legyen ránézni, ilyen kaliberűeket nézegess. Ha egy sportosnak mondott autót akarsz, akkor meg mindegy ha veszel egy 1.8 VTI Civic-et vagy egy GSI Astrát, és gyorsulhatsz lámpától lámpáig...
2 millió felett lehet igazán jó autókat találni. Én legutóbb fél évig keresgéltem, mire rászántam magam és felé mentem a 2 milliónak, így már találtam is megfelelőt. Ez összeg alatt se Magyarországon, sem Ausztriában, Svájcban, Németországban nem találtam elfogadhatót.
De lehet hogy egy átlagembernek, aki nem annyira szakértő, már az első szembejövő autó megfelelt volna, olcsóbban.
A kérdésben venne van a válasz is, az Eclipse egy nagyon jó autó!
2 vagy 4 személyes kell?
2 személyesből esetleg Boxster, vagy Mercedes SLK első széria vagy még Z4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!