Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autoban elromolhat az ossz-kms...

Autoban elromolhat az ossz-kmszamlalo? Tehat, ami mutatja az osszes km-t, amit megtett az auto. Elofordulhat, hogy neha tobbet mutat a kelletenel?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:
A régi spirálos megoldásnál a spirál eltörhet, de akkor a sebességet sem méri az óra, és nem többet, hanem kevesebbet fog mutatni, a digitálisnál nem valószínű, főleg ha digitális a kijelzés, mert a BC tárolja, a memória pedig vagy olvasható vagy nem, rossz értéket nem tud belőle kiolvasni.
2013. szept. 30. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Régen a Daciánál előfordult, hogy mikor a spirálos számláló tízezret fordult, mondjuk 53999 - ről 54000 - re, akkor fogta magát, és még kettőt - hármat fordult, mindjárt lett benne 56000 km. Ezzel is amortizálta magát, az amúgy sem nagyon tartós jószág.
2013. okt. 1. 07:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze tudom, nekem szar francia autóim (Renault-ok) vannak, de ezekben maga az óra tárolja a megtett km-eket. Nekem is az egyik 50 ezerrel többet mutat, mert cserélnem kellett az óracsoportot és csak olyant kaptam ami többet mutatott...

Amúgy simán lehet óra hibai is.

Szerintem.

2013. okt. 1. 07:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze

Digitálisnál és analógnál is előfordulhat. Nekem már mindkettő előfordult.

2013. okt. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!