Autoban elromolhat az ossz-kmszamlalo? Tehat, ami mutatja az osszes km-t, amit megtett az auto. Elofordulhat, hogy neha tobbet mutat a kelletenel?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 22:25
1/4 anonim válasza:
A régi spirálos megoldásnál a spirál eltörhet, de akkor a sebességet sem méri az óra, és nem többet, hanem kevesebbet fog mutatni, a digitálisnál nem valószínű, főleg ha digitális a kijelzés, mert a BC tárolja, a memória pedig vagy olvasható vagy nem, rossz értéket nem tud belőle kiolvasni.
2/4 anonim válasza:
Régen a Daciánál előfordult, hogy mikor a spirálos számláló tízezret fordult, mondjuk 53999 - ről 54000 - re, akkor fogta magát, és még kettőt - hármat fordult, mindjárt lett benne 56000 km. Ezzel is amortizálta magát, az amúgy sem nagyon tartós jószág.
3/4 anonim válasza:
Persze tudom, nekem szar francia autóim (Renault-ok) vannak, de ezekben maga az óra tárolja a megtett km-eket. Nekem is az egyik 50 ezerrel többet mutat, mert cserélnem kellett az óracsoportot és csak olyant kaptam ami többet mutatott...
Amúgy simán lehet óra hibai is.
Szerintem.
4/4 anonim válasza:
Persze
Digitálisnál és analógnál is előfordulhat. Nekem már mindkettő előfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!