23hkm vagyok foleg reggelente nagyon osszehuzza gorcs a vadlimat? Ez mitol van? Nektek van ilyen, mit tesztek ellene? Szulesnel is elofordulhat meg comb felett is?
Valószínű, hogy magnézium hiány. Ekkoriban nekem is volt, és elkezdtem kicsivel több magnéziumot szedni, rögtön megszűnt. Igazából mellékes, hogy milyen félét szedsz, nekem a mezei DM-es Das gesunde plus-os magnézium is bevált, 1300 Ft körül volt 300 db. A 18 héten vettem kb., és most, a 28. héten is van még belőle. Vagy a patikában lehet kapni 50 ill. 30 db magnéziumot, illetve külön MagneB6-ot (nekem van a terhesvitaminban B6 vitamin, így külön nem szedek a magnéziumhoz B6 vitamint. Egyébként a felszívódását segíti elő.)
28 hkm
Nekem még napi 1000mg magnézium mellett is néha be akar görcsölni a vádlim. De olyankor kicsit még emelek az adagon.
Egyébként nem mindegy, hogy milyen magnéziumot szedsz. A magnézium-oxid szívódik fel a legrosszabb hatásfokkal. Vagyis amiben ez van, azt nem éri meg megvenni, mert szinte a pénzkidobással ér fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!