Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogó akkumulátort lehet...

Robogó akkumulátort lehet tölteni autó akkumulátor töltővel?

Figyelt kérdés
Voltam boltban és ismerősöket is kérdeztem, hát megoszlanak a vélemények. A robogóm akkumulátora 12V-os és 0,5AH-s. Van aki azt mondta hogy csak a feszültség a lényeg, van aki azt hogy a 0,5AH-at kinyírja egy autó töltő.

2013. szept. 30. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Na ne viccöjjé. Nem inkább 5Ah?
2013. szept. 30. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az akksid 5 Ah-s lesz ha jól sejtem és csak a 10%-ával lehetne tölteni tehát 0,5 amperral, ehhez az autó töltője sok lesz valóban a legtöbb ilyen töltő legkevesebb 4-5 amperral tölt ami sok. DE! Ha figyeled és nem hagyod rajta sokáig (max 10 perc) rámérsz néha multiméterrel, hogy hány voltot mutat (ha elérte a 13-at akkor már jó lesz) és nem hagyod, hogy felforrjon benne a sav akkor töltheted vele.
2013. szept. 30. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
nyugodtan töltsd vele. én már töltöttem 19 volttal is, azért csak óvatosan, max 16-al.
2013. okt. 1. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem a volt a lényeg, hanme az áramerősség!
2013. okt. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!