Milyen motort vegyek?
Én is pont ilyen helyzetben vagyok, mint te, csak én klasszikus, vagy naked motorokat nézegettem, nem sportot. Ezeket nézegettem eddig:
Suzuki GS500 (vagy egy GS500F), Hyosung GT250, Honda CBF250, Suzuki TU250x (ez valami gyönyörű gép, nagyon tetszik, csak nagyon ritka).
A GS500-ról tudom, hogy egyszerű, de nagyon strapabíró gép, nem olyan vadállat, hogy nehéz legyen megülni, sok van belőle, így az alkatrésszel sincs gond. Nagyon népszerű típus itthon. És a fogyasztására is azt mondják, hogy baráti.
A Kawasaki ER5-öt is sok helyen dicsérték. Jó motor az is.
250-es Banditot én nem mernék venni, mert azt általában hajtják rendesen.
A Honda CBF 250-et is sokan ajánlják, szintén egy népszerű, és egyszerű kezdő gép. Én jelenleg e felé hajlok, de még nem végleges a döntés. :)
A Hyosung GT250-ből van naked, és idomos verzió is. 250-es létére nagytestű motor, és a kategóriában az egyik legerősebb. Suzuki licences koreai, jókat hallani róla, közel van minőségre a japánokhoz. Ár/értékaránya sokak szerint a legjobb a kategóriában.
Ennyit tudtam segíteni, sok sikert a választáshoz. :)
Köszönöm a válaszodat! :)
Én a Suzuki Gs 500 fele hajlok leginkább mind közül, de még arrébb van azért a döntési idő, úgyhogy sokat gondolkodom rajta.
Széles utat, sok kilométert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!