Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van ennek valami taktikája...

Van ennek valami taktikája amivel egyszerűbb lenne?

Figyelt kérdés
23 órát levezettem már forgalomba! Kötelezőkön túl vagyok!De ma kaptam egy új oktatót, mert az enyém beteg lett :( Így más autóval vagyok és borzasztó volt! Állandóan lefulladtam! Kuplung használatra tudtok valami nagyon jó trükköt ???? Eddig diesel-essel voltam most ez benzin-es!
2009. nov. 6. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a benzines finomabb kuplungkezelest igenyel... lassabban engedd fol a kuplungot, es kozben lassan nyomd a gazt... majd belejossz
2009. nov. 6. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Igazad legyen :)
2009. nov. 6. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem swiftem van. haverom odaadta a renaultját és ég és föld a 2 kocsi mármint kuplungban de szerintem párszor nyomd ki üresben h milyen érzés.
2009. nov. 6. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Én Dízelen tanultam és benzines kocsink van otthon, egy párszor már lefullasztottam az elején, most már egyre ritkábban.

Lassabban engedd a kuplungot és adj gázt is, ha érzet h dadog akkor még egy kis gázt neki:)

2009. nov. 6. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A benzinest jobban kell pörgetni,(de csak egy kicsit nem kell ,hogy csikorogva indulj) és a kuplongot lasabban kell felengedni valamivel.
2009. nov. 6. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!