Van ennek valami taktikája amivel egyszerűbb lenne?
Figyelt kérdés
23 órát levezettem már forgalomba! Kötelezőkön túl vagyok!De ma kaptam egy új oktatót, mert az enyém beteg lett :( Így más autóval vagyok és borzasztó volt! Állandóan lefulladtam! Kuplung használatra tudtok valami nagyon jó trükköt ???? Eddig diesel-essel voltam most ez benzin-es!2009. nov. 6. 15:03
1/5 anonim válasza:
a benzines finomabb kuplungkezelest igenyel... lassabban engedd fol a kuplungot, es kozben lassan nyomd a gazt... majd belejossz
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Igazad legyen :)
2009. nov. 6. 16:23
3/5 anonim válasza:
Nekem swiftem van. haverom odaadta a renaultját és ég és föld a 2 kocsi mármint kuplungban de szerintem párszor nyomd ki üresben h milyen érzés.
4/5 anonim válasza:
Én Dízelen tanultam és benzines kocsink van otthon, egy párszor már lefullasztottam az elején, most már egyre ritkábban.
Lassabban engedd a kuplungot és adj gázt is, ha érzet h dadog akkor még egy kis gázt neki:)
5/5 anonim válasza:
A benzinest jobban kell pörgetni,(de csak egy kicsit nem kell ,hogy csikorogva indulj) és a kuplongot lasabban kell felengedni valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!