Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Sztetek is a biciklis volt a hibás?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon sajnálom azt a srácot, sajna majdnem kortárs, mert én 18 vagyok és napi szinten közlekedek autóval, persze nem annyit mint Ő, de azért félek.

Nekem am. az a véleményem, hogy az apuka miközben megakarta verni a srácot vajon elgondolkozott-e azon, hogy Te jó ég, kellett vna egy villogó a pici fiam bringájára. Am. meg 100%, hogy az a gyerek úgy kanyarodott ki, hogy szét se nézett. Am. nap mint nap látok, tapasztalok szabálytalankodó bicikliseket és gyakran nem is értik miért dudálok rájuk. KRESZ vizsga kellene arra is és 12 éves kor alatt csak felnőttel 6 éves kor alatt meg egyáltalán nem engednék senkit se biciklizni. Tenni kellene már vmit mert a mai gazdasági helyzetben a bicikli használat globális szintre emelkedett, mind hazákban, mind a világon.

2013. szept. 22. 21:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jah csak én napi 20-30 km-ket bicajoztam és a karbantartásnak ahhoz semmi köze, hogy volt mikor mind2 kerékre defektet kaptam és csak 1 pót belső volt nálam.
2013. szept. 22. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!