Melyiket vegyem? Aprilia mx50 vagy hyosung xr125?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 14:28
1/6 anonim válasza:
Ha jól tévedek az Aprilia segédmotor, koreai társával ellentétben. Más jogsi kell rá, tehát az összehasonlítás értelmetlen. Az viszont egyértelmű, hogyha megvan a nagyobbikra a jogsi, akkor azt érdemes megvenni.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az rx 125-öt vegyem? :) az jó márka stb.?
2013. szept. 22. 14:33
3/6 anonim válasza:
A márkát nemigen ismerem, neten olvass utána. Viszont itthon neméppen elterjedt, tehát az alkatrészárak húzósak lehetnek.
4/6 anonim válasza:
Nekem egy Aprilia Rx50-es motorom van. 2002-es széria motorikusan hibátlan.
Én inkább ezt választanám ugyanis Európa egyik legjobb márkája. De néha a márkát meg is kell fizetni, mert nem a simsonos kategóriába tartozik az alkatrész.
Viszont ez a hyosung, soha nem választanám.
Ha Ázsiai gyártótól akarsz venni akkor kizárólag: Suzuki, Honda, Kawasaki. Ezekben nem lehet csalódni.
Tehát ha csak ez a két gyártó merül fel, szerintem mindenképpen Aprilia!
5/6 A kérdező kommentje:
Végül hyosung-ot vettem és nem bántam meg! Rá 2 hátre ismerősöm vett egy aprilia-t és nincs vele megelégedve! Én úgy gondolom hogy jó választás volt a hyosung eddig kisvárda-budapest túrát tettünk meg vele és nem hagyott cserben!
2014. febr. 9. 14:27
6/6 anonim válasza:
Nehéz úgy tanácsot adni, ha nem árulod el mik az elvárásaid?
Ez kb olyan mint hogy melyik a jobb a fehérbor vagy a vörösbor!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!