Melyiket vegyem: Husqvarna sm 125; aprilia rs 125; honda cbr 125; hyosung gt 125 r? Lent folytatódik
Husqvarna
Mert jobb az összes többinél és mert SM
a Hyosungot semmiképpen, mivel túl nehéz súlyú, tehát pörgetheted 10 000 fölé ha azt akarod, hogy húzzon, és ez befolyásolja az élettartamát (és ha jól tudom, kínai és kínait semmiképpen se javaslom. nem túl megbízható). az Apriliának az élettartama ugyanúgy nem fogja meghaladni a Hondáét, vagy a Husqarnáét, mivel kétütemű, de ezért erősebb is. a Husqarna nem rossz, mivel nemkell válogatnod az útviszonyok között, szórakozásra is nagyon megfelel, csúsztatásra... á Honda viszont a megbízhatóságáról híres, elég erős,gyors, rövidebb túrákra is jó, de ennek is vannak hátulütői. kicsi a mérete (ez nem mindenkinek rossz feltétlenül), nem túl kényelmes üléspozíció, és terepre nemnagyon lehet használni. mivel elég magas vagyok, ezért a Husqarnát választanám, de ha 10-20cm-vel alacsonyabb lennék, tuti a Hondát venném.
szerintem gondold át, mire akarod használni, és a Husqarna és a CBR közül válassz (bár nem írtad az alternatívák közé, de javasolnám a Honda CBF 125-öst. ő is jó erőbe van, nem sokkal marad el a CBR-től. léghűtéses motorja van, tehát a hűtőfolyadékkal nemkell törődni, a többihez képest nagyon olcsó, megbízható, mivel Honda, kényelmes üléspozíció, még hátul is, és szerintem nagyon sokat kibír, mivel a számítógép nemengedi 8000-nél feljebb. egy hátránya van: hátul dobfékes. bár ez nem is nagyon lényeges egy 125-ösnél.)
Szia!
Hát esetleg megoldás lehet a Cbf vagy még most találtam egy Yamaha Yzf-r 125-ös mocit. Hát ő még egy szép darab és az magas embereknek is megfelelő szerintem. Csak hát az ára picit húzós. De a Kymco sem olyan rossz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!