Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Baja lesz egy 1.6 os opel...

Baja lesz egy 1.6 os opel astra h nak ha mindig 5000 nél váltok vele MELEGEN?

Figyelt kérdés
azt tudom hogy sokat eszikd de nem lesz baja? mert 6800 ig pörög

2013. szept. 21. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Szét pörgeted!!!

Ne kínozd!!!

Tőled sem vennék autót.

2013. szept. 21. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Én meg tőled nem vennék autót 1-es. Jobban szétlehet gyilkolni a motort gyök2-es fordulaton használva.

Az autóban nem véletlen van fordulatszám határoló. Azért van, mert odáig egészséges használni. Ha nem lenne, akkor lentebb vitték volna.

Te meg addig menj csak és erőltesd a motort alapjáraton.

2013. szept. 21. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy hamarabb elhasználódnak benne az erőátviteli alkatrészek, mint egy olyanban, amit 3000nél váltanak. De nem hiszem, hogy van olyan ember, aki mindigugyanazon a fordukaton vált.
2013. szept. 21. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy a nemi irányultságodnak mi köze van a problémához…
2013. szept. 21. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baja.

A céges H Astrámat, szintén 1.6-os, kb 4500-ig én is kiszoktam húzatni. A sajátomat (szintén H Astra) mivel dízel, teljsen más motor, más váltó csak 3000-3500-ig. De műszaki vizsgán a környezetvédelmi felülvizsgálatkor simán lepadlózzák álló helyzetben. Tiltáson ~5200-as fordulatnál mérik az emelt fordulati emissziót. Ekkor sem szépen lassan pörgetik fel, hanem alapjáratról padló. Mert pont arra kíváncsiak, hogy hirtelen terhelésre mennyire kormol.

Eddig ez sem okozott semmilyen műszaki problémát. Ahogy a második írta, pont ezért találták ki a tiltást, hogy addig nyugodtan használhatod.

2013. szept. 22. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!