Motor tuningok praktikákat szeretnék tudni?
Figyelt kérdés
Helló segitségeteket kérem hogy hogyan tudom olcsó pár ezer forintos beavatkozássokkal tuningolni, a simsonom! :D minden praktikét elolvasok köszi a válaszokat!2013. szept. 19. 21:55
1/4 anonim válasza:
1:1 arányban kevered a benzint spurival. De ha besül, akkor az ötlet nem tőlem van :P
2/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, rengeteg SIMSON tuning tippet találhatsz a neten, ha nem vagy lusta, de két dologra felhívnám a figyelmedet: van az olcsó meg a jó tuning!
Egy dologban azonban megegyeznek: egyik sem növeli a motor élettartamát.
3/4 A kérdező kommentje:
neten nem magyarázzák el részletesen a leirásokat... pár dolgot értek én de amit nem fejtenek ki teljesen azt nem tudom hova rakni.
2013. szept. 20. 10:13
4/4 anonim válasza:
Ott a híres, már kb. ezerszer javasolt Mihu féle minituning.
Itt csak reszelni kell, meg picit állítani a karbin és kész is. A trükkje tulajdonképpen az, hogy megemeli a fordulatszámot a kipufogó nyílás felreszelésével, és ehhez a magasabb fordulathoz több üzemanyagot enged be a szívó oldali és a dugattyú tető reszeléssel. Mivel többet forog, és erősebb is lesz a motor a főtengelyt hamarabb elhasználja, dehát valamit, valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!