Első autónak mit ajánlotok?
Jövő nyáron vennék autót.
Maximum 1,5m Ft.
Pözsó 407. :D
Legalábbis én ilyet vennék.
Első autónak 1.5m...szerintem hülyeség, bőven elég néhány százezerért. Tapasztalatlan vagy, meghúzod, szervízbe viszed, kopó alkatrészeket cserélsz/cseréltetsz, esetleg magad bütykölöd, elrontod, stb, ezek mind súlyos pénzek. Azt ajánlom, nézzél olcsóbb, népszerű autót, mert ha bármi történik akkor könnyen, olcsón megcsináltathatod, a maradék pénzed pedig félrerakod, és spórolsz lakásra, családra, jövőbeni újabb autóra.
Első autónak Opel Astra F-et, VW Golf III-at, vagy bármilyen hasonló évjáratú japánt ajánlok. Neked elég 1.4 vagy 1.6 motorral. Olcsón fenntartható, keveset fogyasztó, megbízható autók.
Én friss jogsis vagyok, és egy '95-ös Mitsubishi Coltot vettem első autónak. Nem azért mert nem tehettem volna meg hogy egy drágább, jobb autóm legyen, hanem azért mert minden szempontból ezt tartom előnyösnek amíg nem szerzek egy bizonyos szintű rutint.
Nincs rajtam akkora nyomás, mintha egy több milliós autót vezetnék. Persze azért csotrogány sem érdemes venni, meg kell próbálni találni egy egészséges középutat. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!