Mit ajánlotok első autónak?
Mielőtt leszóltok, hogy sok ilyen kérdésen van, mondom, hogy mindet megnéztem, és így ki is szűrtem mi igen és mi nem.
17 éves leszek 2 hét múlva és friss jogsim lesz, ha minden igaz, nos akkor az lenne a kérdésem, hogy milyen autót vegyek? az autó max. 500.000ft az átírás és ezek azok majd külön. Az autót városban és városon kívül is használnám, rakódni nem szeretnék bele, így nem kell egy nagy, de azért 4 személy kényelmesen utazhasson. Amit az eddigi kérdésekből leszűrtem, hogy golf 3-as nem igen, max. 1.9TDI mert a többinek kicsi a motorja és gyenge ide tartozik az az elvárásom is hogy min. 80lovas legyen, magyarul ha van kedvem kicsit ráléphessek, hiszen azért friss jogsis vagyok. Nekünk most van egy W123-as Mercedesünk, nagyon tetszik így a W'"!-eseket is nézegettem amik tetszenek is, csak a attól félek, hogy gatya lesz a motor és jöhet a motorgenerál ami nem olcsó mulatság, de ezek az autók tetszenek és még 1.6-osan nem tudom, de szerintem elmennek, Dízelt azért nem mondok, mert ilyen idősen nem éri meg, mert az már egy leírt motor. Nos a másik kiszemelt autóm a Toyota Carina a 95-ösök körében tartozók gondolok itt a 93-tól 97-ig. Nagyon tetszenek kívülről is, azt nem tudom, hogy 1,6-al milyenek, (EZ ÉRDEKEL IS) azt mondják, ha valami meghibásodik az drága lesz, de az utána tartós lesz, akkor most felújítsam az autót? :D Tudom, most jönnének az Opel Astra F-ek jók-jók de kívülről a kasztnijuk nem az igazi, nekem személyszerint nem tetszenek, mint ahogy a Suzukik sem! Várom a segítségeteket!! :)
Toyota Corolla 1.4 vagy 1.6-os motorral.
Vw Polo III 1.6
Renault Clio 1.4
Honda Civic 1.6
Mazda 323 1.5
Fiat Bravo/Brava 1.6
BMW 316i Compact
Seat Cordoba 1.6
a 2.0-ás carina nem eszik többet mint az 1.6-os? vagy azért esznek hasonlóan, mert könnyebb neki húzni a karosszériát?
Igen, kihagytam a BMW-t a Volkswagen-t a Fiat Brava-t leginkább a Volkswagenre hajlok, mert most is passatunk van, a gömbölyű és a malacorrú közötti korszakból.
Ami a G astrár illeti, nem akarom én mindenáron elérni az 500.000 Ft-ot, sőt inkább megpróbálok maradni 400.000 alatt.
a SAAB-ról nemigen hallottam még, mit kell tudni róla? kik gyártják? milyen autó?
Még azt szeretném kíváncsiságból kérdezni, hogy ha ilyen jók a Carinák akkor miért ilyen kevés van belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!