Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit ajánlotok első autónak?

Mit ajánlotok első autónak?

Figyelt kérdés

Mielőtt leszóltok, hogy sok ilyen kérdésen van, mondom, hogy mindet megnéztem, és így ki is szűrtem mi igen és mi nem.

17 éves leszek 2 hét múlva és friss jogsim lesz, ha minden igaz, nos akkor az lenne a kérdésem, hogy milyen autót vegyek? az autó max. 500.000ft az átírás és ezek azok majd külön. Az autót városban és városon kívül is használnám, rakódni nem szeretnék bele, így nem kell egy nagy, de azért 4 személy kényelmesen utazhasson. Amit az eddigi kérdésekből leszűrtem, hogy golf 3-as nem igen, max. 1.9TDI mert a többinek kicsi a motorja és gyenge ide tartozik az az elvárásom is hogy min. 80lovas legyen, magyarul ha van kedvem kicsit ráléphessek, hiszen azért friss jogsis vagyok. Nekünk most van egy W123-as Mercedesünk, nagyon tetszik így a W'"!-eseket is nézegettem amik tetszenek is, csak a attól félek, hogy gatya lesz a motor és jöhet a motorgenerál ami nem olcsó mulatság, de ezek az autók tetszenek és még 1.6-osan nem tudom, de szerintem elmennek, Dízelt azért nem mondok, mert ilyen idősen nem éri meg, mert az már egy leírt motor. Nos a másik kiszemelt autóm a Toyota Carina a 95-ösök körében tartozók gondolok itt a 93-tól 97-ig. Nagyon tetszenek kívülről is, azt nem tudom, hogy 1,6-al milyenek, (EZ ÉRDEKEL IS) azt mondják, ha valami meghibásodik az drága lesz, de az utána tartós lesz, akkor most felújítsam az autót? :D Tudom, most jönnének az Opel Astra F-ek jók-jók de kívülről a kasztnijuk nem az igazi, nekem személyszerint nem tetszenek, mint ahogy a Suzukik sem! Várom a segítségeteket!! :)

#hasonló #is és hosszasan #elemeztem
2013. jún. 30. 15:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
leírtam amit gondolok te iq harcos nem sok ésszel áldottak meg.nem,hogy megköszönnéd még neked áll feljebb,kis takony
2013. jún. 30. 19:54
 22/26 A kérdező kommentje:
jól van, gratulálok a nívós megnyilvánulásodhoz. Köszi, hogy nyilvánosan is lehülyéztél, gratulálok, szebben ugye nem bírtad volna magad kifejezni, mint a "kis takony" kifejezés.. és még én vagyok a hülye. Mondom, nem volt kötelező ide írni, ha meg azt írtad, hogy maradjak az alacsonyabb teljesítményűeknél, akkor légyszíves támaszd alá HASZNOS és MEGGYŐZŐ érvekkel. köszi
2013. jún. 30. 20:03
 23/26 anonim ***** válasza:

"magyarul ha van kedvem kicsit ráléphessek"

Pont az ilyen idióta hülye gyerekek miatt vannak azok a balesetek,hogy az ártatlan hal meg!

és igen,kis hülye takony vagy,továbbra is ezt mondom.

De nem érdekel vegyél magadnak 200LE-s hátsókerekes BMW-t

ezzel lezártam,ne reagálj most már semmit se,nem érdekelsz,azt csinálsz amit akarsz

2013. jún. 30. 21:34
 24/26 A kérdező kommentje:
Légyszíves! Tudod, mindig halnak meg ártatlanok és ha így helyes ha nem a sors így tartja helyesnek sajnos? Én tőled olyan érvet kértem amivel alátámasztod, hogy miért vegyek 75 lóerős autót, nem pedig hasra ütve, hogy ezért halnak meg az ártatlanok. Ezt az alátámasztást nem kaptam meg tőled. Utána most egy otthagyós módszerrel akarsz magadnak igazat adni. Legszívesebben már bánom, hogy ezt a kérdést kitettem pont az ilyenek miatt, legszívesebben nem is írnék már neked választ jól látod, mert te nem segítesz ezzel, gondolom észrevetted. Láttad, hogy vezetek? szerintem biztos nem. akkor hagyj ki az előítéleteidből. kösz, és mi az, hogy ne írjak? ember, ne nevettess, ezt én írhatnám, mert te írsz az én kérdésemhez, megtiltod nekem, hogy írjak a kérdésemhez? ez igen... ki vagy te itt, hogy ilyen tényeket állítasz? mindezt semmiféle jóindulattal. Tőlem meg írsz amit akarsz, de még a kérdésemben nem sokat segítettél vagy ha tetted, akkor nem valami kedvesen pedig én nem valami szemét módon írtam ki szerintem...
2013. jún. 30. 21:52
 25/26 anonim ***** válasza:

úúúh fiam,nagyon buta vagy :DDD

Mi az,hogy ennyi idősen leírt dízel motor?! vicc vagy

2013. júl. 2. 22:04
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy rossz, sőt.. a dízel mindig is jobb lesz hétköznapi használatra szerintem, csak ilyen idősen 300.000 forintért nehéz találni egy jó állapotút, akár W124-es merciről akár VW Passat III-ról vagy Golf III.-ról beszélünk, amúgy meg itt aztán egy páran tudják, hogy kell egyáltalán illedelmesen megszólítani valakit? nem pont erre gondoltam: "Fiam te nagyon hülye vagy"
2013. júl. 2. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!