Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jawa babetta 210 lendkerék...

Vistakri kérdése:

Jawa babetta 210 lendkerék hibával vagy Romet kadet működőképesen? Mindkettő 20000 lenne

Figyelt kérdés

2013. szept. 17. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Végül mégis a Babszi lett volna a jó vétel, mert azt már az előző tulaj besütötte (szorul a lendkerék mi?), nem kellett volna nektek fáradni azzal is!

:D

2013. szept. 24. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: vistakri

Az üzenet címzettje: Harkonnen

Az elküldés időpontja: ma 07:04

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Jawa babetta 210 lendkerék hibával vagy Romet kadet működőképesen? Mindkettő 20000 lenne

""A segghülye eladó azt mondta hogy ugyanaz a keveresi aranya mint a babettanak egy haverom babetta hoz kevert benzint tankolt ám bele és most még fel.."

Az üzenet szövege: köszi az nem lehet h akkor ültem először váltós gépen és mikor kettesbe tettem üresben bőgött nagyon?

Ezt nem értem, ennyitől még nem sül be! Mi az, hogy csak bőgött, nem vette be a másodikat?

2013. szept. 25. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!