Jawa babetta 210 lendkerék hibával vagy Romet kadet működőképesen? Mindkettő 20000 lenne
A babszi lendkerék hiba szerintem azt jelenti, hogy szarul rakták össze és leforgott, aztán olyankor viszi magával a főtengely kúpot is, azt meg csak főtengely cserével lehet orvosolni!
Szóval csak óvatosan azzal a lendkerék hibával!
Megvettem a rometet és besült a henger!
A segghülye eladó azt mondta hogy ugyanaz a keveresi aranya mint a babettanak egy haverom babetta hoz kevert benzint tankolt ám bele és most még fel kell fúrni az egészet... Mennyibe fog kerülni nekem?
"A segghülye eladó azt mondta hogy ugyanaz a keveresi aranya mint a babettanak egy haverom babetta hoz kevert benzint tankolt ám bele és most még fel kell fúrni az egészet..."
Gondolom nem hiszed el nekem, ha azt mondom, hogy nem az eladó volt a hülye!
Nincs Babetta vagy Romet benzin, keverési arányok vannak! A Babettának és a Rometnek is a gyári előírás szerint 1:30-as keverékre van szüksége, tehát mindegy hogy "Romethez vagy Babettához való" benzint töltesz bele!
Gondoltam szólok, hogy a Romet 2 sebességes és nem automata, tehát neked kell váltanod! Ha csőgázon mész pár km-t egyesben, akkor simán megragad!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!