Princo1310 kérdése:
Mai nap felhívtak egy audi cégtől hogy részletre vennék meg a kocsimat ami egy régebbi 100-as Audi a6-os kasztnival. Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Felhívott egy ember bemutatkozott normálisan beszélt 250.000 hirdetem a kocsimat 2.8-as benzin és ő azt monta adjam oda neki részletre 100.000 kifizet elörre és havonta küld 50.000 és 350.000-re fogok kijönni törzskártya nállam marad és kölcsönadási papírt írunk meg minden. De én már modntam neki hogy jó multkorán hogy nem hiszem hogy bele megyek de még hivogat nemtudom miért lenne neki fontos 2.8 benzin de azt mondta hogy neki direkt ilyen kell emrt ő is a főnökétől pénzt csikarna ki és ezt is a főnöke venném meg neki valami ilyesmit mondott. De nem értem ha egy Audi cégnél dolgozik meg annyi akarná akkor miért nem veszi meg 250.000Ft-ért és amit kitud csikarni az tisztán az övé. Azon gondolkodtam lehet kamu cég az egész és akkor oly mindegy mi van nálla meg mit írunk. Ti mit tennétek a helyembe az tény hogy nehezen megy el mert 2.8 benzin??2013. szept. 16. 11:45
11/12 anonim válasza:
Na igen, meg az is benne van, hogy ilyen emberben, aki ennyire gátlástalanul veri át a palánkon a saját munkaadóját nem lehet megbízni.
12/12 anonim válasza:
Még mindig ezen kattogsz bakker! Add oda havi részletre oszt jónapot! Majd rinyálsz, hogy jaj de nagyon átbaxtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!