Vennek egy Audi A6-ost,280e km. van benne! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Na most a kerdesem az lenne, hogy szerintetek ezt a 94-es evjaratu AUDI A6 2.6i V6 -t megerne-e megvenni 700ezerert? Allapota megkimelt, törzskönyv es szervizkönyv van,zöldkartya, müszaki 2010/9 -ig! Köszönöm elöre is segitsegeteket, nagyon fontos lenne nekem!2010. jan. 23. 12:09
1/9 anonim válasza:
280 ezer km?Én nem venném meg,ha fele annyi lenne benne,akkor se.
2/9 A kérdező kommentje:
Indokold is meg kerlek!
2010. jan. 23. 12:23
3/9 anonim válasza:
Ha jó állapotban van, akkor biztos finoman hajtották, és a motorja se lehet rossz. Az végulis nem olyan sok vannak olyanok amibe 2x ennyi van és még mindig mennek. A motorját kell jól megnézni, meghallgatni és menni vele, és arra kell figyelni, hogy az olaj ne csöpögjön belőle.
4/9 anonim válasza:
motort + kasznit nézd át és ha jó, akkor vedd meg, mert semmivel sem rosszabb mint egy 94es A6-os 170000Km-el + visszatekert órával. ez is biztosan vissza van tekerve, mert évi 17500Km-t mentek vele, ami elég kevés egy ilyen kocsitól szerintem. Szerintem számolj átlag évi 25ezerrel és akkor megkapod a reálist...
5/9 anonim válasza:
a váltót is nézd meg nem-e akad mert drága a cseréje... nem sok a 280.000km. Én 2 év alatt vezetek annyit :D
6/9 A kérdező kommentje:
Azt meg hozzafüznem hogy automatavalto.
2010. jan. 23. 12:33
7/9 anonim válasza:
Nos látom a kérdésedből,hogy te nem vagy autószerelő.Hasznos tanács,ha van valami autószerelő ismerősöd akkor őt vigyed,vagy ha nincs akkor keress valami szerelőt fizess neki 5 ezret,és mielőtt megvennéd nézze át,és próbáljátok is ki,mert sokszor bizonyos hangok igen csak árulkodóak lehetnek.De szerintem 280 ezer kilométer nemolyan sok,de szerintem nincs olyan audi amibe 280ezer km van és ne hajtották volna szét egy kicsit.Biztos olykor-olykor nyomták neki.Főleg hogy 2.6 v6.:DNemtudom ,szerintem érdemes ránézni.18/F
8/9 anonim válasza:
Utolsóhoz csatlakozom,megbízható műhely,teljes átvizsgálás.Motor,futómű réteg vizsgálat stb .Diagnosztikával együtt kb 2óra 10ezer körül van.Motorikusan nem hisztisek,a váltó viszont hirhedt nevet érdemelt ki szakmai körökben is.Azért cinkes mert a váltó jav. annyi amennyi az autó ára!
9/9 lodarazs válasza:
Ez még Audi volt. 280 ezer km ebben a motorban nem km. Elég kevésnek tűnik, de ha tényleg ennyi van benne, akkor meg kell venni. Érdemes alaposan átvizsgálni, de ne a rozsdafoltot keresd, mert azt nem fogod megtalálni :) csak ha már volt törve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!