Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 190-es Mercibe véletlen...

190-es Mercibe véletlen bezártam a kulcsot:S Hogy tudnám kinyitni?

Figyelt kérdés
Véletlen bentfelejtettem a kulcsot és természetesen minden bevan zárva. Hogy tudnám kinyitni? (Nem központis)
2009. nov. 4. 17:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mármint az ablakemelőt
2009. nov. 4. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen a 190-es merci ajtózárja, de é biztos hajlított merev dróttal próbálkoznék, a szigetelgumi mellet (nem az ablakszigetelésnél, ahogy a filmeken látni.)
2009. nov. 4. 19:13
 13/20 A kérdező kommentje:
Már próbáltuk:( Az a baj hogy ennek nem bovdenes az ajtózárja.Szóval nincs mibe beleakasztanom a kampót:( Azért köszönöm a választ:)
2009. nov. 4. 19:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha nem központi záras hogy maradT BENNT?csomagtartoba tetted?vagy mi?
2009. nov. 4. 21:28
 15/20 A kérdező kommentje:
Kiszáltam bezártam a kulcsal.A két háccsó nyitva volt a bal oldalon bemásztam lenyomtam mind a két gombot becsaptam az ajtót. Aztán valószínű kieshetett a zsebemből ahogy másztam be.És hát így sikerült.Ha központis lenne még könnyü lenne mert akkor csak a csomagtartót kéne felfeszegetni a vákuumcsövet megszívni és annyi.De így nem sok alternatíva marad:(
2009. nov. 4. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:

van egy ugyanilyen járgánya Csikós Zsoltnak a totalcaron, te én dobnék neki egy emailt mielőtt komolyabb kárt teszel a kocsiban, ha pesti vagy akkor valszeg tud valakit a környéken aki meg tudja oldani, hasznos figurákat ismer a fazon.

Pár éve még élt az a gyerek aki egy telematricázott kombi zsigával maszekolt, na az mindent kinyitott.

2009. nov. 5. 09:37
 17/20 A kérdező kommentje:
Sikerült.Csavarhúzóval letoltuk az ablakot kb egy centire.Dróttal benyúltunk és elkezdtünk horgászni.Az ablaktekerő lett a célpont.Kb egy óra szenvedés után sikerült néhány centit leszenvedni.Aztán egy vasdarabbal benyúltunk azzal tekertük tovább. ÉS tádámmm sikerült benyúlni és kinyitni:D ÉS még üveget se kelett törni:D
2009. nov. 5. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok:D

Én is mindig ettől félek,de van pótkulcs csak apámnál.30km-e tőlem.Anyám a csomagtartoba szokta rendszeresen bezárni a kulcsot mivel kulccsal nylik nem gombbal vagy nyitóval

2009. nov. 5. 18:06
 19/20 A kérdező kommentje:
Holnap megyek csináltatom a pótkulcsot:D
2009. nov. 5. 18:41
 20/20 anonim válasza:
törd-be az ablakot! és annyi :D
2013. jún. 23. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!