190-es Mercibe véletlen bezártam a kulcsot:S Hogy tudnám kinyitni?
Figyelt kérdés
Véletlen bentfelejtettem a kulcsot és természetesen minden bevan zárva. Hogy tudnám kinyitni? (Nem központis)2009. nov. 4. 17:07
2/20 anonim válasza:
ablakot betöröt pöcköt fel és bentvagy
3/20 anonim válasza:
4/20 A kérdező kommentje:
Jogos Jogos:D Én valami olcsóbb és humánusabb megoldásra gondoltam volna. Nincs pótkulcs:(
2009. nov. 4. 17:36
5/20 A kérdező kommentje:
Ott se találtam normális választ. Lehet marad az üvegtörős módszer:S
2009. nov. 4. 17:38
6/20 anonim válasza:
Én éppen a hetes BMWmben hagytam a kulcsot...tudnátok nekem segíteni?- avagy hogyan törjünk fel kocsikat segítséggel:D
7/20 anonim válasza:
Ha tényleg a tied a verda :D,
akkor megpróbálhatod az autóklubbot is,
www.autoklub.hu
Esetleg egy komolyabb kulcsmásolós, felénk az egyik ürge nem csak másol de nyitogat is:D
Vagy esetleg a rendőrök?!Szerintem azoknak is van valami lakatosuk..
8/20 A kérdező kommentje:
A kulcsmásoló azt mondta hogy így nem tud vele mit csinálni.Az egyik lakatos meg azt mondta feszítsük ki az ajtót.Ennyi erővel az üveget is betörhetném. Keresek valami normális lakatost.Barátnőm apja azt mondta szedjük ki a hársó üveget.Még az lehet talán a megoldás.Gyalogolhattam haza az esőbe:( Nem baj holnapig kibírom
2009. nov. 4. 17:58
9/20 anonim válasza:
próbálj meg laposvégű csavarhúzóval benyúlni az üveg fölé és letolni, persze csak óvatosan, nehogy kárt tegyél akármiben is.
10/20 A kérdező kommentje:
És úgy nem fogom elrontani az ablaktekerőt? Mármint nem szakad meg benne valami vagy nem is tudom hogy mondjam? Mindenesetre köszi az ötletet. Megpróbálom azt is mindenképpen
2009. nov. 4. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!