Evele123 kérdése:
Ti hogyan vezettek szakadó esőben az országúton? Sokan vagánykodnak ilyenkor az utakon?
Figyelt kérdés
Pl. én max. 70-el merek haladni (egyenes szakaszok), van ahol 60-al (kanyargósabb). Az ablaktörlő a maximumon és elég nagy követési távolságot hagyok. Volt olyan autóstárs, aki előzgetett és utána előttem ment ugyanolyan tempóval, mint én. Egy 65 lóerős dízel autóval közlekedek ami kb. 20 másodperc alatt lenne 100 km/h-án a vezetési stílusommal. Igyekszek óvatos vezetni. Jó időben tartom a 90-et vagy 110-es táblánál a 110-et mint a többiek.2013. szept. 15. 14:12
12/15 anonim válasza:
Szűzanyám, 100%-os lett az idióta 10-es válaszom!
:(
Remélem a felpontozóknak nem jut eszébe felkapcsolni a ködzárófényt!
13/15 Dörmögő válasza:
A 100% a stílusnak szólt szerintem.☺
14/15 anonim válasza:
@12: én amúgy is fel szoktam... itt állandóan egymás s*eggében autóznak az emberek.. de úgy, hogy 5 centivel mögöttem hajt az isten barma. Hát akkor hadd vakuljon ki a fél szeme, ha ennyire idióta, talán elveszik érte a jogsiját :D
15/15 anonim válasza:
azért van futófelület a gumikon, hogy hasonlóan viselkedjen mint száraz úton, jóreggelt... Nem fogsz becsúszni az árokba, ez nem jég. Nyugodtan lehet menni 90-100 al (országútról beszélünk ugye), csak szépen vedd a kanyarokat, és ha kicsit kezd megcsúszni mert mondjuk kopott a gumid, akkor ellenkormányzás. Ha meg iszonyatosan szakad, akkor ködlámpa + vészvillogó esetleg, és annyival amennyivel az előtted haladó. De amúgy szakadó esőben is azért lehet látni az előtted lévő lámpáját, még ha nem is ködlámpa van neki felkapcsolva, de a köd sokkal rosszabb, vagy amikor szúnyogirtás van. Na akkor aztán tényleg 0 látási viszony van, ott sem érdemes megállni, mert a mögötted lévő fog beléd jönni, nagyon lassan haladni előre, vagy ahol tudsz félreállni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!