Na most már elegem van! Mert fiatal vagyok ostoba is? Azt hiszik az autókereskedők hogy bármi fost rám sózhatnak?
komolyan nem hiszem el. megyek megnézni egy nissan micra-t. elkezdek beszélni a kereskedővel, mondja, ezt ne is nézzem, értitek NE NÉZZEM, mert női autó-színe miatt-, nézzem ezt, igen ezt a fos , 300 ezer kilóméteres seatot, mert az sportkipufogós, és piros, jó hogy csak szanaszét van rohadva, és hólyagosodik, de abban "Jó zene szól". most meg bemegyek egy kereskedésbe, odajön az eladó, nem is jó napottal köszön vagy ilyesmi, hanem: Milyen színűt szeretnél? Most 24 évesen teljesen idiótának néznek? Nekem olyan autó kell amit könnyű vezetni, nincs szétrohadva, és megbízható. nem valami valagfos, ami szét van rohadva, de jó a zene benne....
24f
A kereskedők ilyenek. A Micrát úgyis megveszik a szakad Seatot kell rásózni valakire... Azért nem sokat téved, ha abból indul ki, hogy egy fiatal srácnak mi a fontos egy autóban, azt nem tudhatja előre, hogy pont neked nem éppen az a fontos. Mondjuk attól, hogy fiatal vagy, még egy köszönéssel adhatnak tisztetletet. Vettem én is kb ennyi idősen autót, de az a kereskedő normális volt. Ezt meg hagyd ott...
"Jobban járnál, ha magánszemélyt keresnél a www.hasznaltauto.hu/ -n."
Attól, hogy magánszemély, még lehet, hogy ugyanolyan szart vesz az ember, mint kereskedésből. A kereskedésbe is valahogy odakerül az autó... Legfeljebb nem olyan dörzsölt, nem annyira tudja a hibákat elrejteni, és többynire olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!