Fiatal lánynak milyen legyen az első autója?
Figyelt kérdés
Nézegettem többet is, eddig a Honda Civic és az Alfa Romeo Spider tetszett. Más autókról vélemény? A Toyota Yaris-t ne ajánljátok, mert nem igazán tetszik.2013. aug. 20. 19:48
2/10 anonim válasza:
Kicsit több infó kéne annál, hogy "fiatal lánynak".
Milyen összeget szánsz rá? Mekkora autót szeretnél? Hol használnád főleg, és milyen távokon? Dízel vagy benzin inkább?
3/10 A kérdező kommentje:
18 éves, hosszabb távra is, nem csak városon belül furikázni, inkább dízel és kisebb méretű legyen. max 2-3 milliónál nem többet.
2013. aug. 20. 20:05
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
6/10 Sinead válasza:
Az Opel Corsa D elég ocsmányra sikerült autó. Én Astra H GTC-t ajánlanék 1.7 dízel motorral.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Honda Civic dieselről még nem hallottam. Ha nem kell nagy autó megnézném a Fiestát is, nekem bevált és jó dieselje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!