BMW 316i vagy Seat Leon?
A bmw 1.6 os 102 Le, a leon 1.4 es 75 Le.
A kérdésem az volna, hogy melyik autót érdemesebb megvenni?
Melyiknek olcsóbb a fenntartása, üzemeltetése?
Melyik dinamikusabb, jobban vezethetőbb autó?
A válaszokat előre is köszönöm!
pontosan:) több leont látok az utakon mint 1 szép e36 os bmw-t (és nem a szétrohadt összetört kisebbségiekére gondolok)
Szerintem az e36 os bmw-k elég jól el lettek találva, nem ez a lekerekített forma mint manapság az összes autó.
Gondolod te. Többet eszik az a BMW, bizony többet, mint 1-2 liter. Meg prémium márka, prémium költségekkel. De mindenki azt hiszi, hogy itt irigységből írja mindenki ezt. Meg kell venni, aztán az első brutál szervizszámla után eladni.
Inkább a Seat. De nincsenek még más márkák ezeken kívül??? Csak ez a 2 létezik a világon? Villantani, kivagyizni kell igaz? Akkor inkább végy egy Skoda Superbet, a politikusok is kedvelik, mert elég villantós autó és az 1.9-es dízel, vagy az 1.8t motorral jól is megy és nem fogyaszt többet, mint az a BMW, javítani és megvenni meg olcsóbb lesz.
Kérdező,ilyen paraméterekkel inkabb vegyél egy fiat puntot,mert kábé az is megy úgy,mint az általad említett kettő.A leonhoz nagyon kevés az az 1.3-es motor,de talán még azzal is megy,mint az 1.6-os,105 LE-s BMW.Ember,az a kocsi 1300kg!!Városba felejtsd el a 7 literes fogyasztást.Ha 10 ala tudod vinni,már megveregetheted a válladat.Es tudom miről beszélek,nem kamuzok,mivel 2003-as,1.9-es,116 Lóerős l,e46-os,316-os BMWm van.Nem fogok kamuzni,nem olcso autó es ahhoz képest nem megy olyan jól,mivel nagyon nehéz.Szorongatott mar meg 1.6-os,105 lóerős Toledo,ami teljesen gyari volt.Pedig nem kokany az enyém,minden szerviz be van tartva.
De ne élj már álomvilágba!Csakannak hiszel,aki dicséri,pedig akik Szerinted fikazzak,nagyobb mertekbe mondanak igazat.A BMW amíg világ a világ draga autó lesz draga fenntartással.De imádom az autóm,csak nem vagyok teljesen elfogult vele kapcsolatban.A leon sokkal olcsóbb es van is olyan dinamikus mint a boko..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!