Egyik se mondható közel se atomerőműnek, de azért a BMW mégis csak hátsó kerekes. Ami szép és jó, de ha nem tudod eldönteni, hogy első, vagy hátsó kerekest vegyél, akkor télen problémáid lehetnek. Egyébként logikus, hogy a BMW dinamikusabb, nagyobb teljesítmény leadására képes. Ráadásul a tapadása is jobb induláskor, hiszen a hátsó, hajtott kerékre nehezedik a nagyobb súly. Én a BMW-t választanám, de a Leonnal sincs semmi bajom. Kifejezetten tetszik az is. Csakhát... lehet, hogy kicsit lomha a maga 75 lóerejével.
2013. szept. 13. 21:32
2/28 anonim válasza:
Dinamika a BMW-ben van kicsivel több (melyik típusú 3-as, vagy 1-es lenne?), de a Seat a te autód. Az sem annyira lajhár, de keveset eszik, míg egy 3-as BMW az 1.6 motorral aránylag sokat. Az 1-es BMW-ket már jobban mozgatja az 1.6-os motor is.
A megfelelő autó a Seat Leon.
2013. szept. 14. 07:28
3/28 anonim válasza:
3-as bmw-re célozz (316)
2013. szept. 14. 09:12
4/28 anonim válasza:
-z
2013. szept. 14. 09:13
5/28 anonim válasza:
Ha BMW rajongó vagy, akkor vegyél azt. Különben inkább a Seat Leont. Leon a profi. A Leon nem sok vizet zavar. De a BMW igen, mert az összes hondás homár és egyéb kisautós IQ<75 hülyegyerek azon lesz, hogy megmutassa neked, hogy az ő fosscsomója ha már egy hulladék, akkor legalább gyorsabb, ezzel sokszor olyan veszélyhelyzetbe kerülhetsz, amit ezek a tuskó majmok okoznak. A parkolóban meg levizelik és az még az enyhébbik. A Leon nem szúrja egy ostoba jobbágynak sem a szemét és megfelel a kívánalmaidnak.
2013. szept. 14. 10:24
6/28 A kérdező kommentje:
Még az lenne a kérdésem, hogy az újabb 316 os bmw-nél (1998-2000) van már 1.8 as motoros is de az csak 105Le, míg az 1.6 os 102, nem értem hogy miért ilyen kicsi a Le különbség.
De ha a bmw-t venném gázüzemet belerakatnám úgy szerintem 8-10 l között elmenne, nem ?
2013. szept. 14. 13:57
7/28 anonim válasza:
NE a BMW-t, hanem a Leont! A BMW nem lesz olcsó dolog, már megvenni is sokkal drágább lesz, mint a Leon és üzemeltetni is. A gáz bekötése is 250 000 ft körül van, ezt időnként külön ellenőriztetni kell, és egyes alkatrészeit cseréltetni. A Leon meg alapból olcsóbb, könnyebb autó, olcsóbbak az alkatrészek, és az alacsony fogyasztáshoz még a gázt sem kell beköttetni.
2013. szept. 14. 14:57
8/28 A kérdező kommentje:
hát nemtudom, a leon is megeszi a 7-8 at a bmw se eszik nagyon többet
2013. szept. 14. 15:45
9/28 anonim válasza:
Mentem már mindkettővel nekem 316i van speciál:) sokkalta jobb:) ha rendben van a motorja akkor nem eszik sokat 7litykoval elszaldgálok és elég dinamikusan lehet vezetni:) 1,9 es 105le-ős nem éri meg szerintem:) bár ha ujra vennék/és előbb utóbb fogok is akkor 320i-t választanám/tom...150le és ugyanannyit eszik mert nem erőlködik a motor. gázt ebbe már érdemesebb tenni (bár én nagyon ellenzem ezzel elrontani az autót) a bmw a legjobb választás:) sok előnnyel jár hidd el nekem köcsög hondásokkal meg ne foglalkozzál:D
2013. szept. 14. 15:52
10/28 A kérdező kommentje:
:D, nekem is a bmw felé húz a szívem, de amúgy mi a különbség a két motor között nem tudjátok? 1.6 és az 1.8 között ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!