Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Neked se kéne régi leharcolt...

Neked se kéne régi leharcolt használt kocsi? Miért fikázzák sokan a régi autókat, hogy nekik nem kéne?

Figyelt kérdés

Nem egy ismerősöm leszólja azokat akik régi autóval járnak(90-80 as évekbeli) hogy gázak, nekem nem kéne, ciki velük járni.

És inkább buszoznának, mint hogy egy 20 éves opellal járjanak.

Most csak adják a "Én olyan menő vagyok, nem égetem magam ilyen kocsival" stílust, vagy tényleg inkább tömegközlekednek, mint hogy egy régi autóval mehesennek?

Te se mennél egy régi láthatóan régi autóval? Inkább te is tömegközlekednél?

2013. szept. 12. 19:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ha vesz az ember,egy olyan autót,amit alig engedhet meg,ő lesz az autóért,nem fordítva.

14-es stimmt

2013. szept. 12. 21:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont, hogy azok tetszenek :D Meg tudjátok a szokásos: "Abban még van anyag" :D
2013. szept. 13. 14:41
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

21 éves, kicsi, gyengus Polo-m van, immáron 4,5 éve. Megtehetném, hogy most már lecseréljem egy 5-10 év közötti hasonló kategóriás kocsira, de nem teszem. Több okom is van rá:

1. le kell szögeznem, hogy nagyon hozzám nőtt ez a gép

2. szerintem jól néz ki, nekem tetszik, szeretek vele autózni, mások véleményét le**arom :)

3. 5,5l-ert eszik, ami nekem megfelelően alacsony fogyasztás

4. munkahelyem 1,5km-re van, oda bicajjal járok, vagy gyalog. A kocsit a közeli városba való befutkosásra használom, az 10km, arra bőven jó ilyen kis kocsi is.

5. korához képest jó állapotban van műszakilag, km se sok van benne (205 ezer km). Igaz, a tetején pattogzik a lakk.

és +1: valahogy azt tapasztalom a környezetemben, hogy a régi, 20-25 éves kocsikkal sokszor kevesebb a gond, mint az újabbakkal. Érdekes módon ezekre senki se szokott panaszkodni. Ezeket még hosszú távra tervezték, nem úgy, mint a mostaniakat.

2013. szept. 13. 15:13
 24/24 Bajer ***** válasza:
2003-ban új kocsit vettem, ma is megvan, 2012-ben '86-os gyártású kocsit vettem, az is megvan. Egyik vételt sem bántam meg mert mindkettő megbízható.
2014. okt. 11. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!