Diesel autóra tényleg létezik ilyen kipufogó?
Figyelt kérdés
videók: http://www.youtube.com/watch?v=SK9wBiybLxk
http://www.youtube.com/watch?v=waMnCQaQ5YU
Én is egy 3 vagy 3,5-ös diesel bmw-n gondolkodok. Tényleg elérhető ilyen hang sportrendszerrel, vagy kamu?
2013. szept. 12. 13:15
11/25 anonim válasza:
Na ja, eddig szemet hunytam afelett h lecsíráztál. De most már értem miért csíráznak téged xD
12/25 anonim válasza:
Ha értenél hozzá (mert azt írtad értesz hozzá) akkor tudhatnád hogy sokféle hangot kilehet hozni egy motorból. Kipufogója válogatja. Itt ott egy megfelelően megfúrt lyuk is tud segíteni akár.
13/25 A kérdező kommentje:
Soha nem foglalkoztam Diesel motorokkal. Benzineshez is csak annyit értek amennyit autószerelő apámtól tanultam. De egykét embernél biztosan többet.
2013. szept. 12. 15:07
14/25 Sinead válasza:
Az elsőben biztos, hogy egy fel van húzva a motor, plusz megkapta azt a csicsás kipufogót, azért olyan a hangja. A másodikra még talán azt is rámondanám, hogy gyári.
16/25 anonim válasza:
Halkan megjegyezném, hogy NINCS 3,5-ös DIESEL BMW, szakértő... diszkóba kéne az implantoszaurus meg a fuksz mellé, de tankolni már nem tudod a benzinest mi? CSÍRA...
17/25 A kérdező kommentje:
öm
2013. szept. 12. 18:50
18/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok discos, szóval ezt k.rvára benézted :) nincs 3.5-ös diesel bmw? [link]
tessék csak röpke 500 darab eladó 3.5ös diesel bmw :D szakértőkém.
2013. szept. 12. 18:52
20/25 A kérdező kommentje:
Mindegy lényegtelen mostmár. ha veszek rá szép felniket akkor biztosan szép lesz a hangja. főleg ha gumit nem rakok rá :)
2013. szept. 12. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!