Milyen egy motorvizsga?
A rutin vizsga olyan, hogy előtte begyakoroltok 3 kört és azt kell megcsinálnod, illetve 8-as alakban a bólyák körül tolni a motort.
Forgalomban az oktató előtt mész (ha mögötte ugye nem látná mit csinálsz :D ) Vizsgán, egyszerre max 2 ember megy és ilyenkor van, hogy a hátsónak meg kell előznie az első embert: Nekem ilyen megfordulás nem volt, parkolni meg minek. Ez nem kocsi :)
nem tudom, nekem tologatni nem kellett a motort
1. kör bóják közt indexeléssel és hátranézéssel menni, majd egy rövid szakasz ahol lehetőleg lassan egyenesen kell menni, végén megállni két bója között
2. kör szlalom, pálya végén 2 darab 8-ast csinálni, vissza szlalom, vége ugyan az mint 1.
3. kör gyorsítás /felváltani 2/, pálya végén kanyar, újból gyorsítás, fékezéssel megállni egy 2 bója közt kb 10m-es hely lesz rá, üresbe rakni, aztán pálya végén 2 bója közt megállni
közben nem teheted le a lábad, csak a 3.-nál, és összes elindulásnál index
Oktató autóját kell követni??? Hol láttál ilyet? :)
Egy motor vizsga milyen?Nekem kellemes volt,mert élveztem a nagy gépet amit alám vágtak és tudtam is menni vele,a forgalomban sem volt gondom,mert többéves kocsijogsim volt már.
Ha jól felkészítenek a vizsgára akkor nem lesz probléma.De ha nem akkor megvágnak és vehetsz plusz órákat,tehát ha valami nem megy akkor magadtól kell venni a plusz órákat,meg nem árt ha jól tudsz motorozni ha kikerülsz,mert úgy kell hajtani a vasat mintha minden kocsi Téged üldözne :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!