Olajleeresztő csavar alátét csere?
Figyelt kérdés
Ki szeretném cserélni az alátétet, nem réz, hanem acél. Jó lesz, ha veszek egy ugyanolyan méretűt (16X22) és azt használom?2013. szept. 11. 08:00
1/7 Dörmögő válasza:
Alumíniumot vegyél. Kb 20 forint. Acél alátét a keménysége miatt nem tömít, a réz alátétet meg minden szerelésnél ki kell lágyítani. Az aluval ilyen gondok nincsenek.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor elnéztem lehet, hogy a gyári is alumínium.
2013. szept. 11. 08:10
3/7 Dörmögő válasza:
Ha nem fogja a mágnes akkor alumínium.
4/7 anonim válasza:
Há csak aluminiumot 2x használod utána meg meg keményedik és enged! Ezé használj réz platnit! Kilágyitod és jo!
5/7 Dörmögő válasza:
Azt nem tudom hogy az alumínium megkeményedik-e, lehet hogy így van. Én most cseréltem olajat, és vettem hozzá alumínium alátétet, ugyanabban az autósboltban vettem ahol az olajat is, és valóban 20 forint volt, ami a 9000 forintos olaj mellett nem tétel. Így nem kellett külön lágyítgatni a réz tömítésem.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma délután vettem alumíniumot, erre a célra ajánlották, a 16X22 110Ft-ba került.
2013. szept. 11. 20:10
7/7 Dörmögő válasza:
Akkor arrafelé drágább. De akkor sem sok pénz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!