Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olajleeresztő csavar alátét...

Olajleeresztő csavar alátét csere?

Figyelt kérdés
Ki szeretném cserélni az alátétet, nem réz, hanem acél. Jó lesz, ha veszek egy ugyanolyan méretűt (16X22) és azt használom?
2013. szept. 11. 08:00
 1/7 Dörmögő ***** válasza:
Alumíniumot vegyél. Kb 20 forint. Acél alátét a keménysége miatt nem tömít, a réz alátétet meg minden szerelésnél ki kell lágyítani. Az aluval ilyen gondok nincsenek.
2013. szept. 11. 08:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor elnéztem lehet, hogy a gyári is alumínium.
2013. szept. 11. 08:10
 3/7 Dörmögő ***** válasza:
Ha nem fogja a mágnes akkor alumínium.
2013. szept. 11. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Há csak aluminiumot 2x használod utána meg meg keményedik és enged! Ezé használj réz platnit! Kilágyitod és jo!
2013. szept. 11. 10:29
 5/7 Dörmögő ***** válasza:
Azt nem tudom hogy az alumínium megkeményedik-e, lehet hogy így van. Én most cseréltem olajat, és vettem hozzá alumínium alátétet, ugyanabban az autósboltban vettem ahol az olajat is, és valóban 20 forint volt, ami a 9000 forintos olaj mellett nem tétel. Így nem kellett külön lágyítgatni a réz tömítésem.
2013. szept. 11. 12:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma délután vettem alumíniumot, erre a célra ajánlották, a 16X22 110Ft-ba került.
2013. szept. 11. 20:10
 7/7 Dörmögő ***** válasza:
Akkor arrafelé drágább. De akkor sem sok pénz érte.
2013. szept. 11. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!