Bajban vagyok! Tegnap majdnem leestem a létráról, mert a macska épp a gulyás levest keverte miközben a távolsági busz hátsó féklámpa búra csavar alátét elgurult a lemezes asztalterítő alá. :/ Most mit tegyek? :O
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 11:37
4/10 anonim válasza:
figyuz má! egy kicsit bepapiroztam nagyon szét van az agyam, ugyhogy inkább nem válaszolok, csak ugy teszek.
5/10 anonim válasza:
na mos nemommá hogy nem izé.....
seggbe menjen eme baszás hímvessződ vége szakadjon szét.
lávcsizlak:trotty
6/10 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem!
7/10 anonim válasza:
vagdalt kúpcsigás pálma pörkölt...
Szerintem...
8/10 anonim válasza:
Megmondtam már Józsika hogy egyszerre csak egy dologgal foglalkozunk.Nincs mit tenni kérj bocsánatot Margittul amiért nem váltotta ki a csavarmenetet a virágboltban illetve kérd vissza a repülönistáktól a macska húsalátétjét amit elütött a busz mert leesett a búra róla.
9/10 anonim válasza:
Menj elvonóra. Ebbôl bajok lesznek...
10/10 anonim válasza:
Add össze a macskát a busszal. És legközelebb markold erősebben azt a szetkorhadt létrát, hátha hamarabb leesel.
Lényeg hogy a lámpabúrára ess, és nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!